Røkt våren Lammeribbe Oppskrift
Påsken er her og våren er i luften! Ingenting får oss til å tenke mer på våren enn lam. Server med din favoritt vårtidssid!
Ingredients
2 lammehyller
Til marinaden:
1 ss olivenolje
2 fedd hvitløk, knust
2 ss sitronsaft
3 ss honning
1 ts tørket rosmarin
1 ss frisk persille, finhakket
2 ss frisk mynte, finhakket
2 ss kosher salt
1 kopp vann
Bradley Flavor Bisquettes – Eple
Preparation
Bland sammen ingrediensene til marinaden.
Kutt eventuelt kjøtt fra bønnene hvis stativene ikke allerede var "frenched" og fjern membranen.
Legg lammet i en beholder og dekk med marinade, sett i kjøleskapet og la det marinere over natten.
Neste dag, forvarm røykeren til 200-225 °F med Bradley Apple Flavor Bisquettes.
Fjern lammet fra marinaden og skyll under kaldt vann.
Tørk og spray eller pensle med et lett lag olje.
Røyk i omtrent en time, eller til en indre temperatur på 135 °F er nådd for middels sjeldne (mindre tid for sjeldne, og mer hvis du foretrekker godt utført).
Fjern fra røyker og la hvile.
Skjær risten i skiver og server med vår favorittsiderett!
Oppskrift av: Lena Clayton