Smoked Rack of Lamb on plate with carrots and potatoes for Easter Dinner

Røkt våren Lammeribbe Oppskrift



Påsken er her og våren er i luften! Ingenting får oss til å tenke mer på våren enn lam. Server med din favoritt vårtidssid!

Ingredients

2 lammehyller

Til marinaden:

1 ss olivenolje

2 fedd hvitløk, knust

2 ss sitronsaft

3 ss honning

1 ts tørket rosmarin

1 ss frisk persille, finhakket

2 ss frisk mynte, finhakket

2 ss kosher salt

1 kopp vann

Bradley Flavor Bisquettes – Eple

Preparation

Bland sammen ingrediensene til marinaden.

Kutt eventuelt kjøtt fra bønnene hvis stativene ikke allerede var "frenched" og fjern membranen.

Legg lammet i en beholder og dekk med marinade, sett i kjøleskapet og la det marinere over natten.

Neste dag, forvarm røykeren til 200-225 °F med Bradley Apple Flavor Bisquettes.

Fjern lammet fra marinaden og skyll under kaldt vann.

Tørk og spray eller pensle med et lett lag olje.

Røyk i omtrent en time, eller til en indre temperatur på 135 °F er nådd for middels sjeldne (mindre tid for sjeldne, og mer hvis du foretrekker godt utført).

Fjern fra røyker og la hvile.

Skjær risten i skiver og server med vår favorittsiderett!

Oppskrift av: Lena Clayton