Smoked Hot Sausage Recipe

Røkt Varm pølse Oppskrift



Denne oppskriften er for en 50#, for en 25# kutt i 1/2 for Deer & Elk.

Ingredients

30# Av magert rådyr, elg eller elg

15 # av svinekjøtt Boston butts (BNLS)

2,5# av svinekjøtt ryggfett. "Dette er det viktigste!"

Krydderet:

0,50 Kosher sal

0,25 Grovkvernet pepper. Hvis du ikke kan male din egen, sjekk din lokale matbutikk.

0,15 Hvitløksalt

0,16 Knust rød pepper

0,08 Hvit pepper

0,24 Cayennepepper

Paprika er et alternativ (vil legge til farge og smak)

Preparation

Mal villkjøttet og svinekjøttet sammen og pass på at du kombinerer de to godt.

Bland alle dine tørre krydder i en stor miksebolle.

Tilsett deretter 3 kopper varmt vann til den tørre blandingen. Bland godt! (Alternativ: 4 o/z flytende røyk kan brukes per for 50 # kjøtt.)

Tilsett blandingen til kjøttet og bland godt, mal blandingen på nytt.

Dekk til og la stå i avkjølt tilstand i 4 dager.

Du kan stappe denne pølsen i svinetarm eller sau.

  • For svinetarm, røyk / kok dem i 6 timer.
  • For sauetarm, røyk/kok dem i 2,5 – 3,5 timer.