Røkt Villsvin Oppskrift
Å røyke villsvin er en utrolig opplevelse. Det er forskjellige meninger om hvordan du kan røyke kjøtt ordentlig. Eksperimentere og ha det gøy.
Ingredients
1 kopp bordsalt per 1 gallon vann
Subtile smakstilsetninger kan tilføres kjøttet ved å inkludere sukker (½ kopp per 1 gallon vann), hvitløksfedd, løk, laurbærblad, pepperkorn, urter eller omtrent alt annet
Preparation
Bland og rør vannet og saltet til det løser seg opp.
Ved store mengder må du kanskje varme opp vannet for å få saltet til å løse seg opp.
Hvis du varmer opp saltlaken, avkjøl den før du tilsetter kjøtt.
Tilsett kjøttet og la det trekke i flere timer i kjøleskapet.
Basting:
Omtrent hvilken som helst væske holder så lenge den er lav i sukker. Sukker brenner raskt, så tilsett kun glasurer og BBQ-sauser (som er fylt med sukker) i løpet av de siste 20 minuttene av matlagingen.
Barding:
Å dekke kjøttet med fett bacon eller annet fett mens det koker er en annen teknikk.
Røyking i røykeren:
Forvarm til 200°F – 225°F. Røyk for 1½ – 2 timer per pund, ved bruk av mesquite-tre.
Hvis du vil ha røyksmak, bruk røykeren din de første 1 – 2 timene for å tilføre litt røyksmak i kjøttet.
Pakk kjøttet inn i folie, og avslutt tilberedningen. Dette kan gjøres enten i røykeren eller i ovnen. Du vil ha et fantastisk stykke røkt villsvin å nyte.