Røkt Villsvin Oppskrift
Å lage Ham ser alltid ut til å være en kunst av noe slag. Imidlertid, etter noen få løypekjøringer, kan du lage din egen skinke, og du vil smake på forskjellen 100%. Følg denne trinnvis oppskriften, så finner du ut at selv å lage skinke kan gjøres av alle. Så få den Bradley -røykeren og la oss få vite hvordan det viste seg!
Nå kan denne oppskriften lett brukes på en rå svineskinker, hvis du ikke kan få tak i noen villsvin
Ingredients
En villsvinskinke, skinnet med bein
For saltlake:
4 L vann
1 kopp kosher salt
1 kopp sukker
2 ss kur #1
3 kanelstenger
2 ts anisfrø
10-12 nellik
8 laurbærblader
2 ss tørket dill
2 ss sennepsfrø
2 ss pepperkorn
1 kopp honning/lønnesirup
Preparation
Kok opp ingrediensene til saltlaken slik at salt og sukker er fullstendig oppløst.
Avkjøl saltlake natten over i kjøleskapet.
Senk skinke i saltlake i en ikke-reaktiv beholder (plast eller keramikk), og pass på at skinken er helt dekket.
Saltlake skinke i 14 dager i kjøleskap.
Skyll av overflødig saltlake.
Kok opp en stor kjele med vann og hell over skinke. La stå under vann i 20-30 minutter.
Klapp tørk.
Røyk skinke i røykesett mellom 200-250°F med lønnebisquetter til en indre temperatur på 150°F er nådd (ca. 4-5 timer). Mens skinken ryker, pensle lett med honning eller lønnesirup hver eller annen time
Avslutt i ovnen ved 375°F til en indre temperatur på 160°F, pensle med honning eller lønnesirup hver halve time.
La avkjøle i 15-30 minutter før du skjærer i skiver.