alt=boar ham sliced

Røkt Villsvin Oppskrift



Å lage Ham ser alltid ut til å være en kunst av noe slag. Imidlertid, etter noen få løypekjøringer, kan du lage din egen skinke, og du vil smake på forskjellen 100%. Følg denne trinnvis oppskriften, så finner du ut at selv å lage skinke kan gjøres av alle. Så få den Bradley -røykeren og la oss få vite hvordan det viste seg!

Nå kan denne oppskriften lett brukes på en rå svineskinker, hvis du ikke kan få tak i noen villsvin

Ingredients

En villsvinskinke, skinnet med bein

For saltlake:

4 L vann

1 kopp kosher salt

1 kopp sukker

2 ss kur #1

3 kanelstenger

2 ts anisfrø

10-12 nellik

8 laurbærblader

2 ss tørket dill

2 ss sennepsfrø

2 ss pepperkorn

1 kopp honning/lønnesirup

Preparation

Kok opp ingrediensene til saltlaken slik at salt og sukker er fullstendig oppløst.

Avkjøl saltlake natten over i kjøleskapet.

Senk skinke i saltlake i en ikke-reaktiv beholder (plast eller keramikk), og pass på at skinken er helt dekket.

Saltlake skinke i 14 dager i kjøleskap.

Skyll av overflødig saltlake.

Kok opp en stor kjele med vann og hell over skinke. La stå under vann i 20-30 minutter.

Klapp tørk.

Røyk skinke i røykesett mellom 200-250°F med lønnebisquetter til en indre temperatur på 150°F er nådd (ca. 4-5 timer). Mens skinken ryker, pensle lett med honning eller lønnesirup hver eller annen time

Avslutt i ovnen ved 375°F til en indre temperatur på 160°F, pensle med honning eller lønnesirup hver halve time.

La avkjøle i 15-30 minutter før du skjærer i skiver.