Røkt Venison backstrap (Loin) Oppskrift
Avhengig av hvor mye røyksmak du vil ha, kan du bruke disken av ditt eget ønske. Jeg brukte hickory. Start røykergeneratoren. Lukk døren og forsikre tempen stiger tilbake til rundt 200 ºF.
Plasser bakstroppen på bunnstativet til Bradley -røykeren med vannpannen på varmediffusoren, full av vann.
Etter omtrent 3½ time i røykeren, sjekk kjernetemp med kjøtt. 160 ºF vil gjøre et medium veldig deilig og mørt kutt av kjøtt.
Nyt!
Ingredients
3 kopper eplejuice eller eplecider (ikke eddik)
3 til 5 gram rom eller bourbon
Gni:
3 ss hvitløksgranulat eller 3 eller 4 hvitløksfedd knust og hakket
1 ts salt
2 ss brunt sukker
2 ts røde pepperflak eller en god pepperblanding
2 ts krydret salt (krydder og krydder etter din smak)
1 til 2 Lb tykke skiver bacon
Preparation
Plasser ryggstroppen i en gallon zip lock-pose og tilsett eplejuice og rom. Lukk posen og rist innholdet. Sett deretter i kjøleskapet i 2 til 3 timer. Overnatting er også OK!
Bland krydder sammen og sett til side før du røyker.
Når du er klar til å røyke (Røyker forvarmet til 200ºF), fjern ryggstroppen fra posen og tøm i et dørslag.
Tørk tørk med et papirhåndkle og legg på en tallerken eller kokeplate, gni krydderblandingen over overflaten av ryggstroppen, og dekker helt.
Pakk helt inn med baconfesting med tannpirkere.