Sakte røkt Bjørn Oppskrift
Denne oppskriften kommer fra den fantastiske Amanda Lynn Mayhew. Hun er en av de beste kvinnelige jegerne i bransjen og verten for Just Hunt. Og en Bradley -røykerentusiast.
Ingredients
2 kg bjørnestek, trimmet og skåret i ½ tomme lengder
Saltlake:
1 kopp brunt sukker
½ kopp soyasaus
½ kopp vann
2 ss kosher salt
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory
Preparation
Kombiner alle ingrediensene til saltlaken i en stor bolle og legg den trimmede og oppskårne bjørnesteken i blandingen.
Dekk bollen med plastfolie og avkjøl i opptil 8 timer.
Ta bjørnestekskivene ut av saltlaken og tørk.
Sett Bradley Smoker til 285°F og røyk i 6-8 timer (eller til en indre temperatur på 165°F er nådd) ved å bruke Bradley Hickory Flavour Bisquettes.
Server med friske grønnsaker eller tilbehør, og nyt med denne møre og saftige sakte røkte bjørnen med et hint av sødme.
Oppskrift av: Amanda Lynn Mayhew