Smoked Slow Bear on plate served with fresh vegetables and other sides

Sakte røkt Bjørn Oppskrift



Denne oppskriften kommer fra den fantastiske Amanda Lynn Mayhew. Hun er en av de beste kvinnelige jegerne i bransjen og verten for Just Hunt. Og en Bradley -røykerentusiast.

Ingredients

2 kg bjørnestek, trimmet og skåret i ½ tomme lengder

Saltlake:

1 kopp brunt sukker

½ kopp soyasaus

½ kopp vann

2 ss kosher salt

Bradley Flavor Bisquettes – Hickory

Preparation

Kombiner alle ingrediensene til saltlaken i en stor bolle og legg den trimmede og oppskårne bjørnesteken i blandingen.

Dekk bollen med plastfolie og avkjøl i opptil 8 timer.

Ta bjørnestekskivene ut av saltlaken og tørk.

Sett Bradley Smoker til 285°F og røyk i 6-8 timer (eller til en indre temperatur på 165°F er nådd) ved å bruke Bradley Hickory Flavour Bisquettes.

Server med friske grønnsaker eller tilbehør, og nyt med denne møre og saftige sakte røkte bjørnen med et hint av sødme.

Oppskrift av: Amanda Lynn Mayhew