Røkt And med eple gamle cheddar Og blandet greener salat
Prøv denne røkt anda med eple, ekstra gammel cheddar og blandet grønn salat. Det er en sunn og deilig måte å spise grønnsaker på. Etter at du har røykt andebrystene, er det ikke mye igjen å gjøre. Bare kast det kuberte kjøttet i en stor bolle, og legg noen blandede greener på en tallerken. Topp med selleri, epler, løk og cheddar. Drypp med salatdressing før servering.
Ingredients
2 beinfrie andebryst
6 kopper blandede greener
3 Selleristængler, i skiver
2 epler (kongelig galla, rød deilig), spekede og i terninger
1 Søt løk, i tynne skiver
1 kopp ekstra gammel cheddar, kuttet i ½” terninger
½ kopp salatdressing (søt løk eller valmuefrø)
Bradley Flavor Bisquettes - Kirsebær, lønn, Pecan eller andre frukttrær
Preparation
Legg andebrystene på en røykrist.
Still inn røykeren til 250°F ved å bruke kirsebær, pekann, lønn eller andre bisquette-smaker du velger.
Røyk anda i rundt 2½ – 3 timer eller til innertemperaturen i kjøttet når 150 °F.
Sett anda i kjøleskapet for å avkjøle. Når den er kald, fjerner du skinnet og skjærer i små terninger.
Sett sammen salaten ved å legge litt blandet grønt på en tallerken. Topp med selleri, epler, løk, cheddar og and i terninger. Drypp med salatdressing.
Tjene.