Smoked Duck With Apple Old Cheddar And Mixed Greens Salad

Røkt And med eple gamle cheddar Og blandet greener salat



Prøv denne røkt anda med eple, ekstra gammel cheddar og blandet grønn salat. Det er en sunn og deilig måte å spise grønnsaker på. Etter at du har røykt andebrystene, er det ikke mye igjen å gjøre. Bare kast det kuberte kjøttet i en stor bolle, og legg noen blandede greener på en tallerken. Topp med selleri, epler, løk og cheddar. Drypp med salatdressing før servering.

Ingredients

2 beinfrie andebryst

6 kopper blandede greener

3 Selleristængler, i skiver

2 epler (kongelig galla, rød deilig), spekede og i terninger

1 Søt løk, i tynne skiver

1 kopp ekstra gammel cheddar, kuttet i ½” terninger

½ kopp salatdressing (søt løk eller valmuefrø)

Bradley Flavor Bisquettes - Kirsebær, lønn, Pecan eller andre frukttrær

Preparation

Legg andebrystene på en røykrist.

Still inn røykeren til 250°F ved å bruke kirsebær, pekann, lønn eller andre bisquette-smaker du velger.

Røyk anda i rundt 2½ – 3 timer eller til innertemperaturen i kjøttet når 150 °F.

Sett anda i kjøleskapet for å avkjøle. Når den er kald, fjerner du skinnet og skjærer i små terninger.

Sett sammen salaten ved å legge litt blandet grønt på en tallerken. Topp med selleri, epler, løk, cheddar og and i terninger. Drypp med salatdressing.

Tjene.