Smoked Bear Roast Dutch Oven Recipe

Røkt Bjørn stek Nederlandsk ovnoppskrift



Hvis du elsker en god høstbjørnjakt, har du sannsynligvis en fin liten cache av bjørnekjøtt nektet opp i fryseren din og venter på at du skal spise den. I så fall er her en god måte å bruke den opp med venner og familie på.

Selvfølgelig, hvis du ikke har noen alderen bjørnekjøtt i fryseren, vil dette få deg til å se frem til å pakke din neste bjørn på en spennende vårjakt!

Før vi dykker ned i oppskriften, er det et par ting å merke seg om bjørnekjøtt. Mens bjørner og griser ikke er relatert, er kjøttet likt ved at de begge har stor fettinnhold og inneholder trikinose. Så når det gjelder kokende bjørnekjøtt, tenk på det som å lage svinekjøtt.

Ingredients

5 kg bjørnestek, trimmet

Basilikum, hvitløk, eddik og vannmarinade

2 Lb poteter - skrellet/i skiver

1 Lb babygulrøtter

2 løk - delt i kvarte

10 fedd elefanthvitløk

2 ribbeselleri - i tynne skiver

1 kvist fersk rosmarin

1 kvist fersk timian

2 ss sort pepper

2 ss svart sennepsfrø - knust

4 ss Worcestershire

3 ss Nuoc Mam

2 tørket tabasco paprika, knust

Preparation

Forvarm Bradley Smoker til 225 °F, bruk Mesquite Flavor Bisquettes som røykemiddel.

Ha marinert stek i røykemaskinen og stek i 4 timer. Pass på at du fanger opp dryppene med en drypppanne for å lagre til senere.

Fjern steken fra røykeovnen og sett den i en stor nederlandsk ovn. Tilsett alle de resterende ingrediensene, inkludert grytedrypp, og stek i 1 time i ovnen som er satt til 325 °F. Når grønnsakene er myke og kjøttet har nådd en indre temperatur på minst 170°F på det tykkeste punktet, er steken ferdig.

Tilsett mel i den nederlandske ovnen for å lage en tykk saus (valgfritt).

Server umiddelbart og nyt!