Plate of smoked Cornish game hen

Røkt Cornish Game Hens



Denne oppskriften lager en perfekt spesiell middag for en liten familie. Eller du kan forberede den når du vil legge til et preg av eleganse til middagsselskapet. Du vil bruke vanlige krydder, som du sannsynligvis har for hånden, for å skape et deilig alternativ til stekt kylling eller kalkun. Det er en enkel oppskrift som ikke krever marinering, og de mindre fuglene vil koke raskere enn kylling eller kalkun også.

Ingredients

2 korniske vilthøner

2 ss smør, smeltet

1 ss salt

2 ts sort pepper

1 ss basilikum

1 ts oregano

1 ts timian

1 ts cayennepeper

Bradley Smoker Hickory bisquettes

Preparation

Tørk korniske vilthøner og gni dem med smør.

Kombiner krydder og gni over hele fuglene.

Kjør røykeren med hickory bisquettes (pucker) ved 275 ° F til en indre temperatur på 180 ° F er nådd.

Server umiddelbart med ønsket tilbehør.