Smoked Lamb with Bourbon Onion Coulée

Røkt lam med bourbon løk coulée



Ingredients

10 til 12 lammeskanker

Marinade:

120 ml (4 oz) bourbon

420 ml (14 oz) rødvin

15 ml (1 ss) finhakket hvitløk

30 ml (2 ss) hver rosmarin, grovkvernet sort pepper og salt.

Bourbon Onion Coulée:

6 store løk i skiver

60 ml (1/4 c) olivenolje

30 ml (2 ss) sort pepper

120 ml (1/2 c) bourbon

Preparation

Bland sammen marinadeingrediensene i en bolle.

Legg lammeskanker i en ildfast form og hell marinaden over lammeskanken.

Dekk til og vend av og til for å avkjøle i 24 timer.

Fjern lammeskanker fra marinaden og legg på oljede røykstativ.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til 110°C (225°F).

Bruk av bisquetter med lønnsmak røyk/kok i ca. 4 timer, avhengig av værforhold ute.

Bourbon Onion Coulée:

I en liten kjele med olivenolje, salt og pepper, fres løk på en komfyr på middels varme.

Når løken begynner å bli myk, tilsett bourbon og la det småkoke, rør til løken blir myk.