Røkt lam med bourbon løk coulée
Ingredients
10 til 12 lammeskanker
Marinade:
120 ml (4 oz) bourbon
420 ml (14 oz) rødvin
15 ml (1 ss) finhakket hvitløk
30 ml (2 ss) hver rosmarin, grovkvernet sort pepper og salt.
Bourbon Onion Coulée:
6 store løk i skiver
60 ml (1/4 c) olivenolje
30 ml (2 ss) sort pepper
120 ml (1/2 c) bourbon
Preparation
Bland sammen marinadeingrediensene i en bolle.
Legg lammeskanker i en ildfast form og hell marinaden over lammeskanken.
Dekk til og vend av og til for å avkjøle i 24 timer.
Fjern lammeskanker fra marinaden og legg på oljede røykstativ.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til 110°C (225°F).
Bruk av bisquetter med lønnsmak røyk/kok i ca. 4 timer, avhengig av værforhold ute.
Bourbon Onion Coulée:
I en liten kjele med olivenolje, salt og pepper, fres løk på en komfyr på middels varme.
Når løken begynner å bli myk, tilsett bourbon og la det småkoke, rør til løken blir myk.