Røkt Lamb -lendekoteletter med pesto gni og kremet fetasaus
Lammekjøtt er allerede fullpakket med smak. Derfor trenger du ikke mye krydder for å gjøre det riktig.
Noen mennesker foretrekker lammet deres mer sjeldne, mens andre liker det mer godt utført, så overvåke temperaturen og fjerne ved ønsket doneness.
Ingredients
8 lammekoteletter
½ kopp pesto
½ kopp fetaost
¼ kopp 10% krem
1 ss olivenolje
½ ts salt
½ ts nykvernet sort pepper
Bradley Flavor Bisquettes – Eple, Eik eller Hickory
Preparation
I en bolle, sleng lammekoteletter i pestoen og sørg for at de er jevnt belagt. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet i minst en time for å marinere.
Legg lammekoteletter på en røykrist.
Still inn røykeren til 250°F med Bradley Flavour Bisquettes – Eple, Eik, Hickory eller et annet mildere tre.
Røyk lammekoteletter i rundt 2 timer eller til kjøttets indre temperatur når ca. 145°F, som er en fin middels sjelden. Noen mennesker foretrekker lammet sitt mer sjeldne mens andre liker det mer gjennomstekt, så overvåk temperaturen og fjern ved ønsket stekhet.
Under røyking lager du sausen ved å tilsette feta, fløte, olje, salt og pepper i en blender. Bland til en jevn og kremaktig. Konsistensen skal være lik rømme. Om nødvendig, tilsett litt ekstra fløte under blandingen for å tynne sausen.
Fjern lammekoteletter fra røykeren og server med kremet fetasaus.
Av: Steve Cylka