Smoked Morrocan lamb burger with Harissa mayo

Røkt marokkansk Lamburgere med Harissa Mayo



En saftig lamburger med marokkanske krydder og jalapeño, toppet med krydret Harissa Mayo. Prøv denne burgeren fylt i et pitabrød for en forandring fra den vanlige burgerbunen. Legg til favorittpåleggene dine, eller hold med det marokkanske temaet, og topp med svarte oliven og feta.

Ingredients

For røkte burgere:

1¾ lb nykvernet lam (jeg brukte skulderkjøtt)

1 egg

½ gul løk, finhakket

3 grønne løk, i skiver

3 fedd hvitløk, finhakket

3 ss koriander, hakket

1 jalapeño, frøet og hakket (Eller uten frø hvis du er som meg og liker det krydret!)

¾ ts paprika

1 ts spisskummen

½ ts kanel

1 ts salt

1 ts pepper

For Harissa Mayo:

5 ss majones

4 ts Harissa krydderblanding

1 fedd hvitløk, finhakket

Bradley Smoker Oak Bisquettes

Preparation

Kombiner nykvernet lam med løk, grønn løk, hvitløk, koriander, jalapeño og krydder, og bland godt.

Form til seks bøffer.

Forvarm røykeren til 200 ° F, og bruk eikebisquetter.

Stek burgere i røykemaskinen til en indre temperatur på 160 °F er nådd.

Mens burgere ryker, tilbered Harissa Mayo ved å blande sammen alle tre ingrediensene.