Spicy Jewish Lamb Sausage

Smoked Merguez Recipe



Merguez is a Spicy Jewish Lamb Sausage. Learn here how to prepare it in a few steps and then smoke them with Oak bisquettes.

Ingredients

1 Lb lammeskulder

3 Oz bifffett

1 ss kosher salt

1 ss salt

½ ts sort pepper

¼ ts pepperflak

2 ts hvitløkspulver

2 ts paprika

1 ts tørket oregano

1 ss kald rødvin

Lammetarm

Bradley Flavor Bisquettes – Eik

Preparation

Bløtlegg lammetarmen i ferskvann i 30 minutter.

Mal kjøttet grovt sammen.

Kombiner kjøttdeig med krydder og vin og bland sakte sammen i en stavmikser, med padletilbehøret.

Sett kjøttblandingen i kjøleskapet mens du setter sammen pølsestopperen.

Kjør ferskvann gjennom dekselet.

Fyll pølse inn i tarmen og surr av enden.

Vri inn i lenker og prikk eventuelle luftlommer med en sterilisert nål.

Heng pølse i røyken. Slå deretter på røykeapparatet og øk temperaturen sakte.

Røyk ved 160°F med Oak Flavour Bisquettes i 2-4 timer, eller til en indre temperatur på 150°F er nådd.

Oppskrift av: Lena Clayton