Smoked Merguez Recipe
Merguez is a Spicy Jewish Lamb Sausage. Learn here how to prepare it in a few steps and then smoke them with Oak bisquettes.
Ingredients
1 Lb lammeskulder
3 Oz bifffett
1 ss kosher salt
1 ss salt
½ ts sort pepper
¼ ts pepperflak
2 ts hvitløkspulver
2 ts paprika
1 ts tørket oregano
1 ss kald rødvin
Lammetarm
Bradley Flavor Bisquettes – Eik
Preparation
Bløtlegg lammetarmen i ferskvann i 30 minutter.
Mal kjøttet grovt sammen.
Kombiner kjøttdeig med krydder og vin og bland sakte sammen i en stavmikser, med padletilbehøret.
Sett kjøttblandingen i kjøleskapet mens du setter sammen pølsestopperen.
Kjør ferskvann gjennom dekselet.
Fyll pølse inn i tarmen og surr av enden.
Vri inn i lenker og prikk eventuelle luftlommer med en sterilisert nål.
Heng pølse i røyken. Slå deretter på røykeapparatet og øk temperaturen sakte.
Røyk ved 160°F med Oak Flavour Bisquettes i 2-4 timer, eller til en indre temperatur på 150°F er nådd.
Oppskrift av: Lena Clayton