alt="grilled sausages"

Røkt Oktober Fest Venison Bratwurst Oppskrift



Oktober Fest i Tyskland er en festlighet som ligger nær hjertene til de fleste tyskere og mennesker rundt om i verden. Oktober -festen består hovedsakelig av to ting: å drikke mye øl og spise mye Bradwurst.

Så her er oppskriften din på Oktoberfest -helgen: Røkt Bradwurst !!

Nyt!

Ingredients

5 kg svinekjøtt

5 pund viltkjøtt (elg, hjort, antilope) eller (kalvekjøtt)

1 Pt. tung kremfløte

1 stort egg

3 ss salt

2 ss sukker

1 ss hvit kvernet pepper

1 ts mace malt

1 ts malt koriander

1 ts malt muskatnøtt

32 mm svinetarm

Preparation

Mal alt kjøtt gjennom en  tallerken. Ha kjøttdeig i en grunn panne og avkjøl ved 38-40 graderºF for en time.

Rør fløte, egg og alle de resterende ingrediensene og bland godt sammen. Ta kjøttdeigen ut av kjøleskapet og bland det hele godt sammen.

Fyll inn Hog casing vridd på 4-5 i lengder.

Avkjøl pølsen over natten for å utvikle smaken.

Flytt til forvarmet 130ºF Bradley Smoker. Røyk ved 130ºF i én time og øk temperaturen til 140ºF for å røyke i en ekstra time. Kutt av røyken og øk temperaturen til 170ºF. Når den indre temperaturen i pølsen er på 160ºF er pølsen ferdig.

Fjern fra Bradley Smoker og sett i et isvannbad. Ta den ut av isbadet når innvendig temperatur i pølsen synker til 110 graderºF.

MERK: Et Bradley Digital Termometer er nødvendig for å overvåke pølsens indre temperatur. Dette vil hindre deg i å åpne døren til din
røyker, forårsaker varmetap når du sjekker pølsens indre temperatur.