Røkt ostete Havn Pinner
Vil bare dele min røkt ostete Venison Snack Sticks -oppskrift sammen med litt hjelp fra Good Old Mr. Bacon og Hi Mountain Spice Kit. For denne oppskriften kan du bruke hvilken som helst ost i stedet for høy temp, så lenge du ikke setter røykeren din til å gå over 190 grader. Husk at høy tempost er dyr. Noen mennesker tror kanskje at dette er vanskelig å stappe, men jeg trodde ikke det. Jeg brukte en Gander Mountain 5# vertikal stuffer, og det er mye lettere hvis du har litt hjelp. Jeg vakuumpakker meg og satte dem i kjøleskapet for å glede deg over når som helst. Jeg kan fortelle deg at de holder seg bra i 4 måneder i kjøleskapet. Men jeg er ikke sikker på om de varer lenger, fordi de snart blir spist i hjemmet vårt. Håper du prøver det en gang på din neste (eller første) røyking.
Ingredients
8 lbs viltkjøtt
2 pund Kunzler Original Bacon (salt, sukker, natriumfosfat, natriumerytorbat, natriumnitritt)
Bland begge gjennom en kjøttkvern
4 jalapeñopepper (uten frø) finhakket
16 oz av din favorittrevet ost (i en separat bolle)
2 1/2 kopper vann
2,5 ts hi-fjellkrydder per PUND = 20,5 ts
2 ts hi mountain kur per PUND = 20 ts
Preparation
Hell oppløst væskeblanding over toppen av kjøttet og bland.
Ting i kollagenhylster
Sett i kjøleskapet fra 4 timer til 24 timer (det er mer enn nok kur i dette til å tillate umiddelbar røyking)
Matlaging/Røyking:
La pinnene nå romtemperatur
Sett Bradley digital til 130 grader F (54,4 C) og la pinner tørke i 2 timer i skapet (uten vannskål)
Skru opp temperaturen til 62,8 til 65,5 C og begynn å røyke med kirsebærbisquetter i 2 timer (med en vannskål)
Sett temperaturen til 71,1 C og kok i ytterligere 2 timer
Øk temperaturen til 170F (76,7C) til 180F (82,2C)
Sett termometersonden inn i den øverste 1/3 av en snackpinne (ikke for høyt og ikke for lavt)
Fortsett å lage mat til du får en avlesning på 155F (68,3C).
På det tidspunktet trekker du i dem og lar dem stå i romtemperatur i 1-2 timer (det vil fortsette å koke til 160F).