Røkt krydret Boar Pepperoni Sticks -oppskrift
Dette er en veldig velsmakende variant av den originale Pepperoni -pinnen. De er en flott mellomnacks. Røyk dem i helgen, og du vil ha en hel uke med pepperoni-pinner å se frem til, som din mellom lunsj og frokostbit. De er ganske enkle å lage.
Også de krydret villsvinene pepperoni -pinnene er gode å tjene på en fest. Bare kutt dem i små skiver. Server med noen ostebiter, sylteagurk, så har du en flott snack -tallerken!
Ingredients
1 kg villsvinskulderkjøtt
300 G biff (jeg brukte lapskauskutt)
36 G salt
4 G sort pepper
3,2 G kur #2
6 g sukker
8 g paprika
6 G cayenne
0,5 G chiliflak (ca. ½ ts)
3 g anisfrø
0,8 G Mondostart 2M kultur
Preparation
Terninger og finmalt villsvin og biff sammen.
Vei opp de resterende ingrediensene og bland dem sammen.
Bland sammen med kjøtt til det er godt blandet (2-3 minutter i en stavmikser på lav hastighet bør gjøre susen)
Fyll i 22 mm kollagenhylster. Jeg fylte ca 2 fot av foringsrøret om gangen og trakk foringsrøret av fyllingen, kuttet enden og vridd den til to pepperonistaver. Fest deretter den åpne enden slik at de ble fylt godt.
Fermenter ved 71ºF i 72 timer, 85-90 % fuktighet.
Kaldrøyk i 8 timer i Bradley Smoker med whisky eik Bradley bisquettes.
Tørk ved 54-60ºF, 80-85% luftfuktighet, i 5-7 uker (tørk til du observerer et vekttap på 30%) og spis deretter opp!
Nyt!
Av Lena Clayton