alt="burger and potato chips"

Røkt Venison Bacon Cheeseburgers For Memorial Day Recipe



Alle som noen gang har vært i Wendys vet hva en JBC er. I dag skal vi introdusere deg for en annen type burger - VBC, og det er bedre.

Venison Bacon Cheeseburger er en stor forandring fra normale storfekjøttpatties, og den perfekte måten å bruke opp enhver resterende havn fra fjorårets jakt.

Hva gjør dem så flotte? Folk leter alltid etter måter å bruke hjortekjøttet sitt på, og gjør det vanligvis ikke til burgere fordi de vanligvis er litt tørre. Vel, denne oppskriften endrer alt dette. Dette er noen av de smakigste, saftigste burgere du noen gang vil ha.

Du vil like det så mye, du vil male opp mer hjortekjøtt i fremtiden, etter å ha sett og luktet disse VBC -ene kommer av grillen!

Ingredients

1 kg viltkjøtt - malt

6 Baconskiver - finhakket

2 sjalottløk - finhakket

30 ml (2 ss) olivenolje

15 Ml (1 ss) Worcestershiresaus

15 Ml (1 ss) hakket fersk persille

5 ml (1 ts) finhakket hvitløk

Dash av kosher salt

Dash nykvernet sort pepper

1 egg - pisket

6 hamburgerboller

Preparation

Forberedelse:

I en varm panne, kok bacon til det er sprøtt. Når det er ferdig, hell bacon og fett i en varmefast bolle.

Tilsett olivenolje, hvitløk og sjalottløk i samme panne. Kok til dufter og myk, og legg i bollen som inneholder bacon og fett.

Når det er avkjølt, tilsett malt vilt og andre resterende ingredienser. Bland med hendene til ingrediensene er jevnt kombinert. Avkjøl til du er klar til å forme patties.

Tilberedningsmetode:

Forvarm Bradley Grill til middels høy varme.

Form 6 tykke hamburgerkaker og grill til ønsket ferdighet, legg til en skive cheddarost rett før den kommer av den varme grillen.

Server på en ristet hamburgerbolle med alle dine favorittpålegg inkludert (men ikke begrenset til) frisk salat, skivede tomater og rødløk!