Smoked Bison Meatballs and Butternut Squash Soup

Røkt Bison kjøttboller og butternut squash suppe



Fyr opp røykeren, suppetiden! Dette er en av disse oppskriftene du bokstavelig talt kan bruke som base og leke med den derfra. Jeg opplever at å legge til et vilt protein og lager til det, virkelig gir smaken dybde og kropp. Bruk gjerne det du vil, men jeg elsker Bison med dette. Bisonens sødme spiller godt med butternut squash og eple som brukes her!

Ingredients

1 Buttercup squash (alle squash vil duge) - frøet og skrellet

1 gul pnion - skrelles og kuttes

1 eple - skrelt og i terninger

1 store gulrøtter - skrelt og i terninger

2 fedd hvitløk – knust

1 Whole Birds Eye Chili – stilken fjernet

1 ss spisskummen pulver

1 ss fersk timian

1 ts salt

4 kopper bisonkraft eller hva du måtte ønske å bruke

3-4 bisonpølse – tarmen fjernes og kuttes i like store biter

Pynt – Ristede pinjekjerner, ferske ristede krutonger, stekt salvie, olivenolje

Preparation

Start Bradley Smoker til 320ºF (160ºC) og få ølpukkene til å rulle!

Ha alle de tilberedte grønnsakene dine på en rist eller to og sett til side. Skjær bisonpølsen din i like biter, fjern hylsteret og bruk hendene til å forme dem til kuler. Legg kjøttbollene på en rist. Når røykeren er på temp, legg til ristene og la koke i omtrent 30-40 minutter. Innvendig temperatur i kjøttbollen skal være omtrent 150-155ºF. Ta ut av røykeren og la avkjøles.

Tilsett kraften og alle de røkte grønnsakene i en kjele. La det småkoke og kok til grønnsakene er møre.

Bruk en stavmikser og blend til den er helt jevn. Dette kommer til å ta et par minutter. Hvis den purerte retten blir litt tykk, tilsett et snev av fond for å tynne den ut til konsistensen du leter etter!

Tilsett krydder og smak. Juster deretter. Legg til bisonkjøttbollene dine!

Server med valgfri garnityr.

NYT!!!

Oppskrift av: Cory Walby – testkjøkken lørdag kveld