Røkt Froskelår
Apple / lønn røkt flådd og trimmet froskeben. Denne grunnleggende røkt froskebenoppskriften vil overraske smaksløkene dine. Vi anbefaler at du ser etter de største froskebenene du kan finne for å røyke dem. Små froskeben er vanskelig å røyke fordi de har en tendens til å koke for fort før røyken har en sjanse til å smake kjøttet. Hvis du har små froskeben, anbefaler vi vår grillede froskebenoppskrift i stedet for å prøve å røyke dem. Røyken på froskebenene dine, sammenkoblet med rub -krydder, gjør dette til en delikatesse du vil prøve igjen og igjen. Tilpass gjerne krydderen for å smi etter din smak eller med hva du har på kjøkkenet ditt. Cajun eller krydret krydder går bra med røkt froskeben.
Ingredients
12+ Ferskfangede oksefrosker
Saltlake vann
Hvitløk og urt rub eller rub etter eget valg. Det ideelle er gni til kylling, men det kan også være en mild svinekjøtt
Tony Cacheres kreolske smør
3 ts olivenolje
1 ts Worcester
Preparation
Etter at bena er klargjort, hud fjernet og fjernet fra kroppen, saltlake i saltvann i minst 2 timer, opptil 24 timer.
Skift saltvannet etter de første 30 minuttene. Når du er komfortabel med saltlaketiden, mariner du froskelårene i en blanding av kreolsmør, olivenolje, rub og eventuelle andre krydder i 2-4 timer.
Sett røykeren til 225 F med epleved.
Røyk i 3-4 timer, eller til kjøttet faller av beinet.
Nyt!