Røkt Venison kjøttboller
Wild Game har kraften til å gjøre en rutinemessig oppskrift til noe spesielt. Angel Middletons røkt venison kjøttbolleroppskrift er et bevis på det.
Ingredients
1,5 viltpølse
1/4 kopp persilleflak
1/2 kopp parmesanost
2 egg
2 ss. salt
2 ss. pepper
1 kopp brødsmuler
1 kopp vann
Preparation
Bland viltkjøtt, persille, hvitløk og parmesan i en stor bolle
Ha i eggene og salt og pepper, og bland til det er ett likt blandet stoff
Tilsett vann og brødsmuler i blandingen, og fortsett å blande det til det er en like blandet substans
Rull kjøttbollene og legg dem på en røykrist (hvis du har Bradley Magic Mats; de er perfekte når du røyker kjøttboller)
Forvarm røykeren til 250 F med Cherry Bradley Bisquettes
Røyk i ca 1-2 timer
Server med marinara saus og ost
Oppskrift av: DeerGearTV