Southwest Smoked Venison Recipe

Sørvest røkt Havn



Ingredients

2,5 kg (5 lb) viltstek

Gni:

0 ml (2 ss) paprika

15 ml (1 ss) chilipulver, malt spisskummen, malt koriander, sukker og salt

10 ml (2 ts) tørt sennepspulver, timian, karripulver og kajennepepper

Guacamole:

1 avokado, skrellet og uthulet

90 ml (1/3 c) rømme

60 ml (1/4 c) hakket fersk koriander

15 ml (1 ss) limejuice

4 til 6 dråper varm saus

Salt og pepper etter smak

Preparation

Kombiner ingrediensene og masser inn viltstek.

Dekk til med plastfolie og avkjøl i 6 til 8 timer eller over natten.

Ta ut av kjøleskapet og la det stå i 30 minutter.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellom 105°C og 120°C (220°F og 250°F).

Plasser viltsteken i Bradley Smoker og bruk Mesquite-smaksbisketter røyk/kok i ca. 4 til 6 timer.

Å servere:

Kombiner alle guacamole-ingrediensene i en blender eller foodprosessor og kjør til en jevn masse. La viltkjøttet stå i 5 minutter, skjær i skiver og server med guacamole.