Sørvest røkt Havn
Ingredients
2,5 kg (5 lb) viltstek
Gni:
0 ml (2 ss) paprika
15 ml (1 ss) chilipulver, malt spisskummen, malt koriander, sukker og salt
10 ml (2 ts) tørt sennepspulver, timian, karripulver og kajennepepper
Guacamole:
1 avokado, skrellet og uthulet
90 ml (1/3 c) rømme
60 ml (1/4 c) hakket fersk koriander
15 ml (1 ss) limejuice
4 til 6 dråper varm saus
Salt og pepper etter smak
Preparation
Kombiner ingrediensene og masser inn viltstek.
Dekk til med plastfolie og avkjøl i 6 til 8 timer eller over natten.
Ta ut av kjøleskapet og la det stå i 30 minutter.
Røykemetode:
Forvarm Bradley Smoker til mellom 105°C og 120°C (220°F og 250°F).
Plasser viltsteken i Bradley Smoker og bruk Mesquite-smaksbisketter røyk/kok i ca. 4 til 6 timer.
Å servere:
Kombiner alle guacamole-ingrediensene i en blender eller foodprosessor og kjør til en jevn masse. La viltkjøttet stå i 5 minutter, skjær i skiver og server med guacamole.