Hot Smoked Leg of Lamb

Varmt Røkt lammelår

Dan Shahin

Denne enkle røkte lammelåroppskriften viser seg SÅ ​​mør, saftig og full av smak. Det vil bokstavelig talt slå sokkene av deg.

Ingredients

2 kg lammelår

1 hvitløkløk

1 haug fersk rosmarin

1 sitron

Oliven olje

Preparation

Metode:

Ta lammet ut av kjøleskapet 1 time før du skal tilberede det, for å la det komme opp i romtemperatur.

Slå på røykeren og sett den til 110C og når den er oppe i temperaturen, slå på røyken. Vi brukte bisquetter med kirsebærtresmak til våre, men du kan velge å bruke hvilken som helst Bradley Flavour Bisquette du ønsker.

Del hvitløkspæren i fedd, og del dem deretter i to.

Stikk forsiktig hull i fingertuppstørrelsen over hele lammelåret med en sammenkoblingskniv. I hvert hull legger du 1 stk hvitløk og en kvist rosmarin.

Knus den resterende hvitløken i en bolle, tilsett resten av finhakket rosmarin, riv i sitronskall og ringle inn en god klatt olje, bland så sammen.

Krydre lammet med havsalt og sort pepper, drypp deretter med marinaden og gni over hele kjøttet.

Legg lammet i røykeovnen og røyk i ca. 2-3 timer til den indre temperaturen er 57C for medium rare eller 60C for medium.

Ta ut av røykeren og la hvile i 15-30 minutter.

Skjær og server.

kirsebær
Tre

Kirsebærbisquetter for Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.

Shop Now