Beef Cheek Tacos

Røkt Oksekjøtt Tacos

Dan Shahin

Røkt oksekjøtt -taco er den ultimate fusjonen av smak og ømhet. Disse saftige morellene er sakte-røkt til perfeksjon. Den røykfylte, smelte-i-munnen din godhet kombinert med favorittpåleggene dine skaper en taco-opplevelse som ingen andre. Forbered deg på å bli overrasket med hvert velsmakende bitt.

Ingredients

4 biffkinn

 Favoritt Beef Rub – vi laget vår egen enkle ved å kombinere 1 ts hver av salt, pepper, hvitløkspulver, løkpulver og søt paprika.

1 flaske ingefærøl

2 ss brunt sukker

1 ts sennep eller varm saus

1 pakke tortillas

Salsa:

 Bunch koriander søte tomater 1 fedd hvitløk 1 rødløk ½ ts spisskummen frø ½ ts salt ½ ts svart pepper juice av ½ lime klype hvitt sukker

Preparation

Trim alt overflatefettet og sølvskinnet fra biffkinnene.

Krydre biffkinnene med din favoritt rub.

For å hjelpe ruben med å feste, gni litt av sennep eller varm saus på utsiden av kjøttet.

Røykemetode

Sett Smoker til 110-125C og slå på røykfunksjonen. Vi bruker Cherry Flavour Bisquettes som vi elsker med biffkinn, men du kan bruke hvilken smak du liker.

Når opp til temperatur, plasser kinnene i røykeapparatet. Røyk til du har en fin farge og den indre temperaturen er ca. 75-80C. Dette vil ta ca. 3-4 timer.

Legg kinnene i et brett med ingefærølet. Du ønsker å dekke omtrent 1 cm av kinnene med toppene fortsatt ute av væsken.

Dryss sukkeret på toppen av kinnene og inn i ingefærølet. Pakk inn brettet med et lag folie og legg tilbake til steking til biffkinnene viser 95C eller er veldig møre å ta på, dette vil ta ca. 1,5-2 timer.

Hvil kinnene i omtrent 30 minutter før du drar til servering. Til salsaen finhakk du tomat, rødløk og hvitløk. Grovhakk korianderen. Kombiner alt sammen.

Al
tre

Aler Bisquettes for Bradley Smokers

Al er ofte brukt til røkelaks på grunn av sin mildere smak. Men takket være den lette, søte og moskusaktige smaken, er den en jevn røyksmak perfekt for nesten enhver rett.

Shop Now