Oksekjøtt NudelsuppeDette kommer til å være på gjentakelse nå. Det røkt oksekjøttet er fall-apart. Buljongen er så dyp og rik. Det er perfekt for de regnfulle dagene, vinterdagene, eller bare hvilken som helst dag for den saks skyld. Braisingen hjelper virkelig med å bygge buljongen. Ikke hopp over det!

Ingredients

4 biffskanker – vasket rene for å fjerne eventuelle beinrester

Salt og pepper

6 kopper oksebuljong

4-stjerneanis

½ kanelstang

3 laurbærblader

2 åkertomater - i terninger

6 fedd hvitløk

1 løk – grovhakk

4 grønne løk – grovhakk

2” bit fersk ingefær – hakket

2 ss sukker

½ kopp soyasaus

¼ kopp mirin

Avslutt bollen med:

Nudler

Baby bok choy

Bønnespirer

Grønn løk

Rød chili

Hva enn du vil!

Preparation

Start med å bringe din Bradley Smoker til temp på 250ºF (121,1ºC) kjører noen ølbisquetter. Når dette går på temp, Salt Beef og få det til å bade i røykeovnen i 2 timer. Når tiden er ute, fjern den fra røykeovnen og ta den til koketoppen for å steke den.

Tilsett alle ingrediensene i en stor suppegryte. Legg også biffkjøttet i gryten, prøv å legge dem flatt for å holde litt av formen mens det koker. Legg på lokket og la det småkoke. La dette koke i ca 3 timer. Den er klar når biffen er gaffelmør.

Fjern biff og bein, og sil deretter resten av ingrediensene ut av buljongen. Forsiktig, det blir varmt. Plasser den rensede suppen tilbake på koketoppen og gjør deg klar til å sette sammen bollen!

Start med å legge de kokte nudlene i bollen, etterfulgt av en sjenerøs mengde av biff. Legg til hva annet du liker. Topp bollen med den varme kraften, og pynt den!

Nyt!

Oppskrift av: Cory Walby – testkjøkken lørdag kveld

Øl
Tre

Ølbisquetter for Bradley Smokers

Ølbisquetter for humletilsatt røkt mat. Perfekt til biff, kylling, ribbe eller pølse.

Shop Now