De Perfekt Røkt brisket oppskrift
Resultatene du får fra å bruke en sous vide-komfyr pluss en røyker er virkelig topp. Sous vide -komfyren bruker en matlagingsmetode for vannbad som gjør at brisket kan kokes ved lave temperaturer. Når du koker denne temperaturens lave temperatur, holder Sous Vide temperaturkontrollert til nøyaktig 135F i 44 timer. Bradley -røykeren komplimenterer denne matlagingsmetoden pent ved å tillate perfekt kontrollert røyk i 3 timer. Brisket smeltes bokstavelig talt i munnen med en fin røyksmak.
Ingredients
1 Bryst
Brystkrydder
¼ ts flytende røyk (valgfritt)
¼ kopp hvitvinseddik
¼ kopp olivenolje
Utstyr som brukes:
Sous vide Anova
Vacuum Sealer Anova
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker sammenleggbart bord
Bradley Smoker non-stick silikonmatter
Bradley Smoker verktøy
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Settings:
Bisquettes: Hunters Blend
Temperatur: 226ºF
Røyktimer: 3 timer
Timer: 3 timer
Preparation
Sett Anova Sous Vide-komfyren til 135ºF (57,2ºC) i 44 timer.
Krydre brystet kraftig på alle sider og legg den i en vakuumforseglet pose.
Tilsett hvitvinseddik, olivenolje og flytende røyk hvis du vil. Legg brystet i vannbadet.
Forvarm Bradley Smoker til 226ºF (107,8ºC).
Mens røykeren varmes opp, fjern brystet fra vannbadet og legg den i en bøtte med is for å la den avkjøles i 30 minutter.
Fjern brystet fra den støvsugde posen, tørk og tilsett ytterligere krydder hvis du vil.
Plasser i røykeovnen i 3 timer eller til utsiden har fått en fin farge.
Skjær brisket mot kornet og nyt!
Oppskrift av: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa
Hunters
Blanding
Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.
Shop Now