The Perfect Smoked Brisket Recipe

De Perfekt Røkt brisket oppskrift



Resultatene du får fra å bruke en sous vide-komfyr pluss en røyker er virkelig topp. Sous vide -komfyren bruker en matlagingsmetode for vannbad som gjør at brisket kan kokes ved lave temperaturer. Når du koker denne temperaturens lave temperatur, holder Sous Vide temperaturkontrollert til nøyaktig 135F i 44 timer. Bradley -røykeren komplimenterer denne matlagingsmetoden pent ved å tillate perfekt kontrollert røyk i 3 timer. Brisket smeltes bokstavelig talt i munnen med en fin røyksmak.

Ingredients

1 Bryst

Brystkrydder

¼ ts flytende røyk (valgfritt)

¼ kopp hvitvinseddik

¼ kopp olivenolje

Utstyr som brukes:

Sous vide Anova

Vacuum Sealer Anova

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker sammenleggbart bord

Bradley Smoker non-stick silikonmatter

Bradley Smoker verktøy

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Settings:

Bisquettes: Hunters Blend

Temperatur: 226ºF

Røyktimer: 3 timer

Timer: 3 timer

Preparation

Sett Anova Sous Vide-komfyren til 135ºF (57,2ºC) i 44 timer.

Krydre brystet kraftig på alle sider og legg den i en vakuumforseglet pose.

Tilsett hvitvinseddik, olivenolje og flytende røyk hvis du vil. Legg brystet i vannbadet.

Forvarm Bradley Smoker til 226ºF (107,8ºC).

Mens røykeren varmes opp, fjern brystet fra vannbadet og legg den i en bøtte med is for å la den avkjøles i 30 minutter.

Fjern brystet fra den støvsugde posen, tørk og tilsett ytterligere krydder hvis du vil.

Plasser i røykeovnen i 3 timer eller til utsiden har fått en fin farge.

Skjær brisket mot kornet og nyt!

    Oppskrift av: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa

    Hunters
    Blanding

    Hunters Blend Bisquettes for Bradley Smoker

    Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.

    Shop Now