De Voksen PB & J Burger
Er du en av disse menneskene som ruller øynene når du drar til en BBQ og ser den klassiske, salaten, tomat, mayo og ketchup på bordet når burgere blir grillet? Jeg ber deg om å prøve denne burgeren! Det omfatter din tradisjonelle salte tomatsmak, men inkluderer litt søt nostalgi av jordbær jordbær og peanøttsmør på toppen. Så bytt opp det tradisjonelle i helgen og kom deg ut av boksen med denne voksne PB&J!
Ingredients
Hamburger ingredienser:
Kjøttdeig
Sriracha
Hamburgerboller
1 ts rund pepper
1 ts havsalt
1 ts løkpulver
1 ts vegansk kylling mindre kryddersalt
1 ts hvitløkspulver
1 ss Worcestershiresaus
Frisk salat
Tomater
Løk
Ingredienser til jordbærketchup:
Jordbær 8-10
½ ts røkt paprika
½ ts malt jalapenopepper
⅓ kopp sukker
1 ts olivenolje
½ kopp ketchup
Sprits blanding:
I en sprayflaske tilsett 3 ss Worcestershiresaus, ⅓ kopp eplejuice og 1 kopp musserende vann.
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoke
karibiske blandingsbisquetter
Non-Stick matter
Mk4 Instant Read Termometer
Støpejernsgryte
Bradley sammenleggbart bord
Bradley Smoker Innstilling:
Koketid: 90 minutter
Temperatur: 226ºF eller 107ºC de første 60 minuttene. Deretter 260ºF eller 126ºC i 30 minutter
Tre: karibisk blanding
Røyketid: 60 minutter
Preparation
Veibeskrivelse for jordbærketchup:
Skyll jordbærene under kaldt vann og skjær av stilkene.
Skjær i små biter, legg i en kjele, tilsett olivenolje, skru på middels varme og rør.
Kok jordbærene til de blir litt myke, legg dem i en stavmikser eller vanlig blender. Blend til jordbærene blir til en sauskonsistens.
Hell blandingen tilbake i en kjele og tilsett paprika, jalapenopulver, sukker og ketchup. Rør i ca 60 sekunder på middels varme og smaksprøve.
På tide å avkjøle sausen - Legg i en kjøleskapsvennlig beholder til sausen blir tykkere.
Hamburger veibeskrivelse:
Patty forming-bruk opptint kjøttdeig, legg kjøttdeig i en miksebolle. Tilsett malt pepper, havsalt, løkpulver, hvitløkspulver, kryddersalt og Worcestershiresaus. Bland og form kjøttet til frikadeller etter valg av størrelse.
Sett i kjøleskapet for en marinade over natten. Dryss litt Worcestershiresaus på toppen av hver patty.
Still inn Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.
Plasser hamburgerkaker på Bradley røykestativ. Jeg bruker Bradley Smoker Nonstick-matter for å forhindre at maten fester seg til stativene når jeg røyker.
Røyk patties ved 226ºF (107,8ºC) i 60 minutter og sprits hvert 30. minutt.
Etter røyking i 60 minutter, tid for å skru opp temperaturen til 260ºF (126,7ºC).
Røyk hamburgerne til de når en indre temperatur på 155ºF (68,3ºC), som er 5 grader unna å bli tilberedt etter USDA-standarder.
Fyr opp grillen og stek de på begge sider for å få en fin, sprø tekstur på utsiden av bøffene. Når den indre temperaturen når 160ºF (71,1ºC) er patties ferdig stekt og det er på tide å bygge burgeren.
Bruk sriracha-hamburgerbollene, tilsett følgende, peanøttsmørpålegg, salat, kjøttpatte, tomater, løk, og topp det med jordbærketchupsaus.
Nyt!
Oppskrift av: Bryan Edwards
Karibien
Blanding
Karibisk blanding mesquite bisquettes med allehånde passer godt sammen med kylling, biff, vilt, lam, fjærfe og grønnsaker.
Shop Now