Flaken Cut Smoked Short Ribs

Flaken kutt røkt Korte ribbeina Oppskrift



Vær forberedt på å doble ... til og med tredoble denne oppskriften. Jeg tror jeg gikk gjennom 4 kg storfekjøtt ribbe meg denne siste gangen jeg gjorde det. Det er seriøst så bra. Få de tøyelige buksene på, det blir rotete!

Ingredients

Jeg vil gjøre marinaden for en enkel 1 -2 lbs biff servering. Multipliser mens du går!

1” Frisk ingefær – revet

2 fedd fersk hvitløk - revet

2 grønne løk - hakket

¾ kopp soyasaus

½ Kopp risvineddik

1 ss sesamolje

 Kopp brunt sukker

1/4 kopp hvitvin

2 ts varm saus (som sriracha)

Sesamfrø og grønn løk til pynt

Eller legg til en bolle og gjør den til en Bahn Mi!

Preparation

Bland alle ingrediensene i en bolle og bland godt. I en ziplock-pose legger du ribbene og hell i marinaden. Klem ut luften og lukk opp. Gi den et par squish og pass på at den kommer godt inn i kjøttet. La marinere i minimum 4 timer, eller opptil over natten!

Start opp Bradley Smoker og få den til 225ºF (107ºC) med øl eller Hickory Bisquettes. Fjern ribbene og fingresk dem rene, og la dem ligge på et vått belegg. Behold marinaden og legg den i en kjele. La det småkoke i 4-5 minutter og ta det av varmen. Behold til slutten. Legg ribben på en rist og legg den i røykeovnen. La det ryke i 30 minutter eller til innvendig temperatur er 125 graderºF (52ºC).

Når røyken er ferdig, kan du spise dem rett derfra. ELLER du kan ta det opp et hakk...

Hvis du eier en grill, la den fyre opp så varmt som mulig. Vi skal brenne disse raskt for å legge til det lille ekstra! Når grillen er forvarmet, plasser ribben på grillen og stek den første siden i 2-3 minutter. Ikke for lenge. Snu ribba, og fortsett å steke. Du kan bruke rester av marinaden nå til å tråkle biffen med. Tilfører litt mer.

Snu igjen, i 30 sekunder, og fjern fra grillen! Pynt og begynn å spise deg selv uattraktiv.

Nyt!

Oppskrift av: Cory Walby

Øl
Tre

Ølbisquetter for Bradley Smokers

Ølbisquetter for humletilsatt røkt mat. Perfekt til biff, kylling, ribbe eller pølse.

Shop Now