Hickory Smoked Beef Jerky Recipe

Hickory røykte Oksekjøtt Oppskrift



Prøv denne Hickory -røkt Beef Jerky -oppskriften. Alt saltet i soyasausen og Teriyaki vil fungere som en kur mot kjøttet. Etter marinering, røyk/tørr i noen hickory på 160 grader i 6 til 8 timer. Dette gjør omtrent 5 kg kjøtt. Jeg har brukt øye med runde, men det gjør en veldig fin jobb hvis du også bruker brisket. Noen liker ikke Teriyaki, men dette er absolutt verdt å prøve. Tilsett mer cayenne eller varm saus til kuren, hvis du liker litt mer varme. Eller du kan strø pepper eller malt pepperflak på skivene før du tørker dem i røykeren.

Alle ingrediensene kan være mer eller mindre som du ønsker deg egen smak, bortsett fra Soya & Worcestershire, som kan være mer. Du må ha nok væske til å dekke kjøtt. Brunt sukker og mais sirup eller melasse kan være å smake på sødme, eller ikke brukes i det hele tatt.

Ingredients

Et eller annet øye av rund kuttet 3/16 tomme tykt

15 – 20 oz. Soyasaus – alle merker

15 oz. Worcestershire saus – Lea & Perrins – foretrukket

15 – 20 oz. Teriyaki saus – Hvilket som helst merke

2 – 4 ss mørk brunt sukker – alle merker

2 – 4 ss hvitløkspulver – hvilket som helst merke

2 – 4 ss Løkpulver – Hvilket som helst merke

2 – 4 ts Cayenne Pepper – Hvilket som helst merke

5 oz. flaske Liquid Smoke – Hvilket som helst merke – du kan utelate dette hvis du røyker kjøttet.

2 – 4 oz. Mørk maissirup eller melasse for enda mer smak – alle merker

1 – Veldig skarp kniv

Preparation

Legg alle flytende ingredienser i en beholder. Med lokk foretrekkes, eller dekk til med plastfolie.

Tilsett nå alle andre ingredienser i beholderen og rør ofte.

Skjær så mye fett som mulig av brystet eller ønsket kjøtt. Det er fettet på kjøttet som blir dårlig (harskt), ikke det
kjøtt.

Kjøttet skal skjæres med kornet så tynne som mulig (ca. 3/16″).
For å hjelpe til med å skjære kjøtt i tynne skiver, frys til iskrystaller er dannet.
Dette gir flere skiver og en raskere tørketid. Legg i marinaden i skiver.

Pass på at alt kjøttet er dekket med ingrediensene og rør av og til for å sikre at alle områder av
kjøtt har blitt utsatt for marinaden.

Dekk til og avkjøl i 24 timer eller mer, rist eller rør kjøttet av og til minst 2 ganger til.

Etter marinering, røyk/tørk i litt hickory ved 160 grader i 6 til 8 timer.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now