How to Make a Smoked Hamburger

Hvordan lage en Røkt hamburger



Leter du etter en deilig, røykfylt burger? Ikke se lenger enn denne oppskriften fra Smokin 'med Joe! Disse burgere er laget med magert malt gressmatet storfekjøtt, krem, terninger og Worcestershire-saus.

Ingredients

1 pund magert gressmatet biff

1 egg

¼ kopp krem

1 ts hvitløkspulver

1 ts kosher salt

1 ts malt pepper

¼ kopp brødsmuler

1 Liten løk i terninger

1 ss Worcestershiresaus

Preparation

Tilsett biff, egg, fløte, hvitløkspulver, salt, pepper, brødsmuler, løk i terninger, Worcestershire-saus i en bolle, og bland alt sammen med hendene.

Rull biffblandingen rundt til den har en kuleform.

Skjær biffblandingen i fire deler, og fortsett deretter å knuse dem til en burgerform.

Plasser biffbiffene dine i en røyker, sett koketemperaturen til 225ºF (107ºC), og steketiden til 1 time og 20 minutter, og røyketiden i 1 time og 20 minutter.

Når tiden er over, ta med hamburgerne og grill dem i 10 minutter.

Når grilltiden er over, legg dem på litt brød, eller hva du måtte velge.

Oppskrift av: Røyker med Joe