Hvordan få Hickory til å røyke Prime Rib Oppskrift
Denne Hickory-røkt prime ribben er sakte stekt til perfeksjon! Den ideelle oppskriften på prime servering.
Ingredients
8-10 lb 4-bens prime ribbestek
3 ss dijonsennep
2 ss Worcestershire saus
2 ts tørket rosmarin
2 ts tørket timian
4 Fedd hvitløk, most til en pasta
Grovt salt og nykvernet sort pepper
Preparation
Trim fetthetten på steken din hvis den er mer enn ¼ tomme tykk. Bind steken mellom beina med slaktergarn.
I en liten bolle blander du sennep, worcestershiresaus, rosmarin, timian og hvitløk.
Påfør blandingen på kjøttet og krydre det rikelig med salt og pepper. La den stå utildekket i kjøleskapet i 8 timer.
Forvarm røykeren til 121 °C. Plasser primerribben inne i røykeovnen og røyk den i ca. 4 timer eller til den indre temperaturen når 52 °C (125 °F) for sjeldne eller 57 °C (135 °F). ) for medium-rare. Bruk hickory bisquettes til denne oppskriften.
Fjern kjøttet fra røykemaskinen og fyll det løst med folie. La den hvile i 30 minutter.
Bruk en skarp kniv til å skjære kjøttet. Server gjerne med pepperrot.
Hickory
Tre
Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.
Shop Now