How to Make Smoked Beef Short Ribs

Hvordan lage røkt Oksekjøtt korte ribbeina oppskrift



Disse deilige røkt korte ribbeina vil at du vil ha mer!

Ingredients

Biff ribbe

Sennep

Blanding av brunt sukker, hvitløk, pepper, salt og paprika

Bakluker fest rub

Til krydder:

brunt sukker

Smør

Honning

Blanding av brunt sukker, hvitløk, pepper, salt og paprika

Ribbeglasur og barbecuesaus

Preparation

Bruk et papirhåndkle, trekk ned membranen på ribbeina og dryss sennep på ribben.

Bruk krydderet og dryss det over hele ribba, snu ribba og gjør det samme.

La ribba med krydder sitte i 15 minutter.

Forvarm røykeren og la den gå på 250ºF (121°C), tilsett 5-6 bisquetter til røykeren, sett røyketiden i 3 timer og fortsett med å legge ribba inn i røykemaskinen.


Etter 1 time, sjekk ribba igjen, hvis den fortsatt er tørr sprøyt den med vann og snurr stativet rundt og sprut vann igjen.

Etter 3 timer tar du ut ribba og drysser brunt sukker på en aluminiumsfolie, legger puter med usaltet smør på brunt sukker, drypp honning på toppen av brunt sukker og smør, tilsett samme krydderrub som du brukte, legg ribbebenet -siden opp og dobbel pakk ribba inn i aluminiumsfolie.

Sett ribba med aluminium tilbake på risten og røyk den i ytterligere 2 timer.

Etter to timer tar du ut ribbeina og sauser dem med ribbeglasur og BBQ-saus.

Legg ribben i røykeovnen i en time til, når den er ferdig, ta den ut og nyt!

Oppskrift av: Michael Demagistris – Kokken Michael Demagistris