Hvordan lage røkt bourbon Okse indrefilet oppskrift
Enten det er til en feriemiddag eller spesiell anledning, denne røkt Bourbon Beef Tenderloin er den perfekte oppskriften! Et absolutt showstopper -måltid for gjester eller intime datakvelder.
Ingredients
2 til 2½ lb trimmet ytrefilet av okse
2 hakket fedd hvitløk
2 ss bourbon
½ kopp dijonsennep
Grovmalte sorte og grønne pepperkorn
Kosher havsalt
Preparation
Ta et stort stykke plastfolie og legg indrefileten på den.
Bland hvitløk, sennep og bourbon i en liten bolle. Påfør den jevnt over indrefileten. Pakk inn plasten og sett den i kjøleskapet i 60 minutter.
Pakk ut plasten og krydre indrefileten sjenerøst med salt og pepper.
Still inn temperaturen på røykeren til 82 °C og forvarm den.
Legg indrefileten inni røykeren og røyk den i 60 minutter. Du kan bruke mesquite bisquettes til denne oppskriften.
Ta den deretter ut av røykeovnen og avslutt på grillen. Forvarm grillen til 400 °F (204 °C), tilsett indrefileten og stek den til den indre temperaturen når 130 °F (54 °C) (ca. 20–30 minutter).
Ta den av grillen og la den hvile i 10 minutter før servering.
Mesquite
Tre
Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.
Shop Now