Hvordan lage røkt Carne Asada Skjørtbiffoppskrift
Denne røkt Carne Asada er alt du trenger for en perfekt sommernatt!
Ingredients
2 pund skjørtbiff
For ruben:
1 ts søt paprika
1 ts kosher salt
¼ ts malt spisskummen
¼ ts nykvernet sort pepper
Marinade:
3 appelsiner, juice
4 limefrukter, juice
2 sitroner, juice
½ kopp koriander, hakket
¼ kopp olivenolje
1 ts salt
½ ss spisskummen
½ ts pepper
1 jalapeño, finhakket
3 fedd hvitløk, finhakket
Preparation
Lag marinaden i en middels bolle: kombinere appelsinjuice, limejuice, sitronsaft, koriander, olivenolje, salt, spisskummen, pepper, jalapeño og hvitløk og visp godt for å løse opp saltet.
Legg kjøttet i en stor gjenlukkbar pose. Dekk kjøttet med marinaden og la det stå i kjøleskapet i 2 timer.
Fjern biffen fra marinaden. Lag ruben med paprika, salt, spisskummen og sort pepper i en liten bolle. Krydre kjøttet med denne blandingen og la det stå i 30 minutter.
Forvarm røykeren til 225 °F (107 °C). Røyk kjøttet i 45 minutter, du kan bruke kirsebærbisquetter til denne oppskriften.
Fjern biffen fra røykeren, du skal gjøre den ferdig på grillen. Forvarm grillen til 450 °F (232 °C) og stek til den indre temperaturen på når 135 °F (56 °C) for medium-rare.
La den hvile i 10 minutter før servering.
kirsebær
Tre
Kirsebærbisquetter gir en mild, søt og fruktig aroma perfekt for røyking av fjærfe, fisk, sjømat, biff, svinekjøtt, lam, vannfugler, grønnsaker og ost.
Shop Now