How to Make Smoked Filet Mignon

Hvordan lage røkt Filet Mignon



Forbered deg på en kulinarisk glede med disse munnvannende røkt filet Mignon -biffene. Disse ømme kuttene er marinert i en smakfull blanding av urter, krydder og hvitvin, og er searet til perfeksjon i en jernpanne, og deretter ekspert røkt i Bradley-røykeren ved 226 ºF til den når en saftig indre temperatur på 150 ºF, og etterlater deg en smelte- i din munn-biffopplevelse som ganske enkelt er uimotståelig.

Ingredients

2 Filet mignon

1 pakke fersk timian

2 ss smør

¼ kopp vann

¼ kopp olivenolje

2 ss hvitvinseddik

1 ss paprika

1 ss knuste hele sorte pepperkorn

1 ss kosher salt

1 ss hvitløkspulver

1 ss løkpulver

1 ss malt koriander

2 ts dill

2 ts knuste røde pepperflak

Utstyr som brukes:

P10 Bradley Smoker

Bradley røyker sammenleggbart bord

Bradley smoker non-stick silikonmatter

Bradley Smoker verktøy

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Innstillinger:

Bisquettes: Øl

Temperatur: 226ºF (107°C)

Røyketimer: 60 minutter

Timer: 120 minutter

Preparation

Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.

Tilsett vann, hvitvin, olivenolje, paprika, svarte hele pepperkorn, hvitløkspulver, løkpulver, malt koriander, dill, rød pepperflak i en bolle og bland. Dette er marinaden du skal bruke til å tilberede biffen i.

Bruk en jerngryte, legg biffene i pannen og hell marinaden på toppen. Plasser den ferske timianen mellom begge biffene, tilsett en klype koshersalt, smør og la marinere i 15 minutter i kjøleskapet inne i langpannen.

Plasser jerngryten i røykeovnen i 120 minutter eller til den indre temperaturen når 150ºF (66ºC).

Oppskrift av: MoodieFoodieTulsa

Øl
Tre

Ølbisquetter for Bradley Smokers

Ølbisquetter for humletilsatt røkt mat. Perfekt til biff, kylling, ribbe eller pølse.

Shop Now