Hvordan lage røkt Filet Mignon
Forbered deg på en kulinarisk glede med disse munnvannende røkt filet Mignon -biffene. Disse ømme kuttene er marinert i en smakfull blanding av urter, krydder og hvitvin, og er searet til perfeksjon i en jernpanne, og deretter ekspert røkt i Bradley-røykeren ved 226 ºF til den når en saftig indre temperatur på 150 ºF, og etterlater deg en smelte- i din munn-biffopplevelse som ganske enkelt er uimotståelig.
Ingredients
2 Filet mignon
1 pakke fersk timian
2 ss smør
¼ kopp vann
¼ kopp olivenolje
2 ss hvitvinseddik
1 ss paprika
1 ss knuste hele sorte pepperkorn
1 ss kosher salt
1 ss hvitløkspulver
1 ss løkpulver
1 ss malt koriander
2 ts dill
2 ts knuste røde pepperflak
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley røyker sammenleggbart bord
Bradley smoker non-stick silikonmatter
Bradley Smoker verktøy
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Innstillinger:
Bisquettes: Øl
Temperatur: 226ºF (107°C)
Røyketimer: 60 minutter
Timer: 120 minutter
Preparation
Sett Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.
Tilsett vann, hvitvin, olivenolje, paprika, svarte hele pepperkorn, hvitløkspulver, løkpulver, malt koriander, dill, rød pepperflak i en bolle og bland. Dette er marinaden du skal bruke til å tilberede biffen i.
Bruk en jerngryte, legg biffene i pannen og hell marinaden på toppen. Plasser den ferske timianen mellom begge biffene, tilsett en klype koshersalt, smør og la marinere i 15 minutter i kjøleskapet inne i langpannen.
Plasser jerngryten i røykeovnen i 120 minutter eller til den indre temperaturen når 150ºF (66ºC).
Oppskrift av: MoodieFoodieTulsa
Øl
Tre
Ølbisquetter for humletilsatt røkt mat. Perfekt til biff, kylling, ribbe eller pølse.
Shop Now