Hvordan lage røkt Flanke biff
Denne deilige flankebiffoppskriften er perfekt for enhver kjøttelsker. Med en enkel krydder av salt og noen timer i røykeren, er denne biffen mør, saftig og full av smak.
Ingredients
3 pund flankstek
1½ ts salt
Preparation
Skjær kantene på flankebiffen og fjern fettet og fibrene fra biffen.
Dryss salt på biffen, legg biffen på en rist og plasser risten i kjøleskapet og la den stå i 2 timer.
Etter 2 timer, bruk et papirhåndkle til å klappe biffen tørr på begge sider.
Legg biffen på en annen rist og legg den i røykemaskinen. La koketemperaturen være 200ºF (93ºC), i 3 timer, og tilsett 6 bisquetter i røykemaskinen.
Etter 1 time og 50 minutter, sjekk biffen igjen, så snart den har en temperatur på 122ºF (50ºC), tar du biffen ut og legger den på en grill og snur den hvert 15.–30. sekund.
Når du er ferdig med å grille, legg den på en tallerken og nyt!
Oppskrift av: Røyker med Joe