Hvordan lage røkt Gryte stek
En husholdningsklassiker for en søndagssamling. Denne røkt grytesteken er mør og full av smak.
Ingredients
Stek:
3 Lb chuck stek
1 ts hvitløkspulver
1 ts kosher salt
1 ts løkpulver
1 ts sort pepper
Braise:
2 kopper skrelte perleløk
2 kopper halverte røde lykkepoteter
2 kopper gulrøtter, kuttet i skiver
2 kopper storfekraft
1 kopp rødvin
1 ss fersk timian
1 ts ancho chile pulver
1 ss fersk rosmarin
2 tørkede chipotle paprika
Preparation
Kombiner løkpulveret, koshersaltet, løkpulveret og pepperen og gni steken med blandingen.
Still inn røyketemperaturen til 180 °F (82 °C) og forvarm den.
Røyk steken i 1 1/2 time. Du kan bruke pecan bisquetter til denne oppskriften.
Fjern deretter steken fra røykeovnen, du skal ferdigstille den på grillen. Forvarm grillen til 275 °F (135 °C).
Tilsett røkt stek, løk, poteter, gulrøtter, oksekraft, rødvin, timian, ancho chile pulver, rosmarin og chipotle paprika til en stor nederlandsk ovn.
Plasser den nederlandske ovnen i grillen og stek steken i 4 til 5 timer eller til kjøttet er mørt.
Pecan
Tre
Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.
Shop Now