How to Make Smoked Meatloaf

Hvordan lage røkt Kjøttlaff



I denne videoen røyker Joe litt kjøttlaff, en veldig enkel oppskrift å lage. Du synes kanskje det er ydmyk, men det er faktisk et måltid som passer for en konge (spesielt når du røykes på en Bradley -røyker).

Ingredients

1,5 pund magert kjøttdeig

1 egg

1 kopp melk

1 kopp brødsmuler

1 løk i terninger

1 ts kosher salt

1 ts malt pepper

For glasuren:

⅓ Kopp ketchup blandet med 2 ss sennep

Preparation

I en bolle legger du kjøttdeig, egg, melk, brødsmuler, terninger av løk, koshersalt, malt pepper, og bland alt sammen med hendene.

Sett bollen til side og ta frem en rist og legg bakepapir på.

Legg kjøttkaken på bakepapiret, og få kjøttkaken til å ha en rund form.

Plasser kjøttkaken i Bradley-røykeren. Sett 6 hickory-bisquetter under kjøttkaken, sett koketemperaturen til 320ºF (160ºC), og røyketiden din til 1 time og 40 minutter.

Mens kjøttkaken ryker, bland glasuren sammen.

Når den indre temperaturen i kjøttkaken er 140ºF (60ºC), legger du glasuren på kjøttkaken.

Sett kjøttbrødet med glasuren tilbake i røykemaskinen og røyk den i en time til, eller til den indre temperaturen når 71ºC (160ºF).

Oppskrift av: Røyker med Joe

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now