How to make Smoked Picanha Roast

Hvordan lage røkt Picanha stek



Denne Picanha -steken av Gerardo har fantastiske smaker og en søt og øm smak, du vil ikke gå glipp av dette!

Ingredients

1 kg picanha

Havsalt

Pepper

Preparation

*Før noe, slå på Bradley P-10-røykeren og la den røyke i ca. 20 minutter før du setter inn picanhaen*

Ta steinsaltet og dryss saltet over hele picanhaen. Sørg for å strø det på begge sider.

Dryss pepper på picanhaen din.

Legg til picanhaen din i Bradley P-10 røykemaskinen og still inn temperaturen på 250ºF (121ºC) i én time. Etter en time, sjekk picanhaen din og sørg for at den indre temperaturen er på 115ºF (46ºC).

La picanhaen hvile i Bradley-smokeren i ytterligere 25 minutter.

Ta frem brunet og stek picanhaen i 2 minutter på hver side, la picanhaen hvile i ytterligere 15 minutter.

Skjær i picanhaen din og nyt!

Oppskrift av: Grod Griller