Hvordan lage røkt Picanha stek
Denne Picanha -steken av Gerardo har fantastiske smaker og en søt og øm smak, du vil ikke gå glipp av dette!
Ingredients
1 kg picanha
Havsalt
Pepper
Preparation
*Før noe, slå på Bradley P-10-røykeren og la den røyke i ca. 20 minutter før du setter inn picanhaen*
Ta steinsaltet og dryss saltet over hele picanhaen. Sørg for å strø det på begge sider.
Dryss pepper på picanhaen din.
Legg til picanhaen din i Bradley P-10 røykemaskinen og still inn temperaturen på 250ºF (121ºC) i én time. Etter en time, sjekk picanhaen din og sørg for at den indre temperaturen er på 115ºF (46ºC).
La picanhaen hvile i Bradley-smokeren i ytterligere 25 minutter.
Ta frem brunet og stek picanhaen i 2 minutter på hver side, la picanhaen hvile i ytterligere 15 minutter.
Skjær i picanhaen din og nyt!
Oppskrift av: Grod Griller