How To Make Smoked Spicy Beef Jerky

Hvordan lage røkt Spicy Beef Jerky



Marinert i en krydret blanding og røkt lavt og tregt til perfeksjon: Denne røkt krydret storfekjøtt oppskrift er den beste snacks noensinne!

Ingredients

2 pund trimmet biff topp eller bunn rund, mørbradspiss, flankstek eller vilt

1 flaske mørkt øl

1 kopp soyasaus

¼ kopp Worcestershire saus

4 ss grovkvernet sort pepper

3 ss brunt sukker

1 ss herdesalt

½ ts hvitløkssalt

Preparation

Bland mørkt øl, soyasaus, Worcestershiresaus, 2 ss sort pepper, brunt sukker, salt og hvitløkssalt i en bolle.

Skjær av overflødig fett fra oksekjøttet og skjær kjøttet i 1/4 tomme tykke skiver mot kornet.

Legg skivene i en gjenlukkbar plastpose og hell bolleblandingen over biffen, klem på posen slik at det hele blir belagt med marinaden. Lukk posen og sett i kjøleskap over natten.

Neste dag, still inn røyketemperaturen til 180 °F (82 °C) og forvarm den.

Ta kjøttet ut av kjøleskapet og kast marinaden.

Tørk skivene med tørkepapir og legg dem i røykstativene.

Røyk kjøttet i 4 til 5 timer eller til jerkyen er tørr, men fortsatt seig. Du kan bruke hickory bisquettes til denne oppskriften.

Fjern deretter jerkyen fra røykeren og overfør til en gjenlukkbar plastpose mens den fortsatt er varm. La den hvile en time i romtemperatur med posen åpen.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now