How to Make Smoked Tomahawk Steak

Hvordan lage røkt Tomahawk Steak



I denne videoen røyker Joe noen Tomahawk -biff og avslutter på grillen før han serverer den.

Ingredients

Tomahawk biff

Omtrent ½ teskje salt per pund

Preparation

*12-24 timer før du lager denne oppskriften, tilbered biffen ved å tilsette ½ ts salt per kilo av biffen, etter et par timer, snu biffen på den andre siden og strø salt på den andre siden også, legg den i kjøleskapet når det er ferdig.*

Plasser biffen direkte i røykeovnen, sett tilberedningstemperaturen til 150ºF (65ºC), steketid på 5 timer, røyketid på 4 timer, og tilsett 12 whisky-eikbisquetter i bunnen.

Når tiden er over, ta biffen ut av røykeovnen og plasser den på grillen og snu den hvert 30. sekund, den innvendige temperaturen skal være 135ºF (57ºC) når den er ferdig.

Når du er ferdig, legg biffen på en tallerken og nyt!

Oppskrift av: Røyker med Joe

Whisky
Eik

Whisky Oak Bisquettes for Bradley Smokers

Spesielt laget for å tilføre en distinkt smak til enhver rett. Passer godt til rødt kjøtt, svinekjøtt, fisk (spesielt laks) og tungt vilt.

Shop Now