![How to Make Smoked Tri-Tip](http://bradleysmokers.no/cdn/shop/articles/AdobeStock_417003626-scaled_f8713dd5-ee30-4b51-a599-f65dd5bde94b.jpg?v=1694091790&width=1500)
Hvordan lage røkt Tri-Tip
En deilig og saftig omvendt-searet biff! Denne røkt tri-tipset vil garantert bli en av favorittene dine.
Ingredients
3 til 5 lb tri-tip
Salt- og pepperblanding (omtrent ⅛ kopp av hver)
Preparation
Forvarm røykeren til 107 °C (225 °F) i 15 minutter.
Lag salt- og pepperblandingen og krydre alle sider av kjøttet med et tungt lag.
Røyk tri-spissen til den når den indre temperaturen på 130 °F (54 °C) (ca. 60–90 minutter). Du kan bruke pecan bisquettes.
Når den når denne temperaturen, fjern den fra røykeren og pakk den inn i folie.
Nå har du to alternativer for å fullføre forberedelsen:
Skjær tri-tip i biffer og stek dem på grillen, la dem hvile før servering.
Eller forvarm din grill til 500°F (260°C) i ca. 15 minutter. Pakk kjøttet inn i folie og legg det på grillen til det når ønsket innvendig temperatur.
Pecan
Tre
![Pecan Bisquettes for Bradley Smokers](http://bradleysmokers.no/cdn/shop/files/48-Bisquette-Box-Pecan-e1580764147775_14d8fc5a-f84e-479b-8456-ce42b8a12a1b.png?v=1693468887&width=533)
Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.
Shop Now