Hvordan lage røkt Tri-Tip
En deilig og saftig omvendt-searet biff! Denne røkt tri-tipset vil garantert bli en av favorittene dine.
Ingredients
3 til 5 lb tri-tip
Salt- og pepperblanding (omtrent ⅛ kopp av hver)
Preparation
Forvarm røykeren til 107 °C (225 °F) i 15 minutter.
Lag salt- og pepperblandingen og krydre alle sider av kjøttet med et tungt lag.
Røyk tri-spissen til den når den indre temperaturen på 130 °F (54 °C) (ca. 60–90 minutter). Du kan bruke pecan bisquettes.
Når den når denne temperaturen, fjern den fra røykeren og pakk den inn i folie.
Nå har du to alternativer for å fullføre forberedelsen:
Skjær tri-tip i biffer og stek dem på grillen, la dem hvile før servering.
Eller forvarm din grill til 500°F (260°C) i ca. 15 minutter. Pakk kjøttet inn i folie og legg det på grillen til det når ønsket innvendig temperatur.
Pecan
Tre
Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.
Shop Now