Hvordan gjøre sakte røkt Prime Rib Stek
Denne prime rib -oppskriften kommer til å vinne deg! Sakte røkt og røkt på Bradley -røykeren.
Ingredients
1 4-bens primerribbestek
5 ss kosher salt
5 ss malt svart pepper
Frisk hakket timian
Frisk hakket rosmarin
Preparation
Forvarm røykeren til 121 °C (250 °F) i 15 minutter.
Kombiner krydderingrediensene og belegg kjøttet med blandingen.
Røyk prime ribben til den indre temperaturen når 120 °F (49 °C) i ca. 4 timer. Du kan bruke pecan bisquettes. Ta ut av røykeren og la den hvile i ca 15 minutter.
Brennende:
Mens steken hviler, forvarm grillen til 450 °F (232 °C). Tilsett så prime ribben i 15 minutter til, snu halvveis.
Ta den ut av røykemaskinen og vent ca. 30 minutter før du skjærer den i skiver.
Pecan
Tre
Med en søt og mild smak, som gjør den til Hickorys mildere fetter, passer Pecan Bisquettes godt med fjærfe, biff, svinekjøtt, lam, vilt og vannfugler.
Shop Now