How To Make Slow-Smoked Ribeye Roast Recipe

Hvordan lage sakte-røkt Ribeye stek Oppskrift



En veldig deilig middag å nyte med familie eller venner. Du kan ikke slå et godt biff og en hel sakte-røkt ribeye definitivt et fantastisk valg!

Ingredients

4 til 6 lb ribeye stek

Frisk timian

1 Hakket fedd hvitløk

4 ss gul sennep

1 ss Worcestershiresaus

For ruben:

1 ss tørket rosmarin

1 ss grov eller knust sort pepper

1 ts havsalt

1 ½ ts hvitløkspulver

1½ ts løkpulver

Preparation

Forvarm røykeren til 250 °F (120 °C).

Kutt eventuelt overflødig fett på steken din. Tilsett hvitløk, sennep og worcestershiresaus i en liten bolle. Dekk steken din med denne blandingen. I en annen bue blander du alle rub-ingrediensene. Tilsett deretter rub på toppen av blandingen, krydre steken din. Tilsett noen timiankvister.

Plasser steken inne i røykemaskinen og røyk den til den når en indre temperatur på 140 til 145 °F (60 til 63 °C), som bør være ca. 3 til 4 timer.

Du kan bruke hickory bisquettes til denne oppskriften.

Ta den ut av røykemaskinen og la den hvile i ca 20 minutter før servering.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now