How To Make Brined Smoked Beef Brisket

How To Make Brined Smoked Beef Brisket



This smoked brisket has a few secrets: it is brined, generously seasoned with lots of spices, and smoked low and slow to perfection.

Ingredients

5 til 7 lb flatkuttet bryst

½ kopp kosher salt

1 kopp brunt sukker

For ruben:

2 ss salt

3 ss nyknekket sort pepper

2 ss chilipulver

2 ss hvitløkspulver

2 ts løkpulver

2 ts kajennepepper

Preparation

Begynn å løse opp salt og sukker i 6 liter kokende vann. Tilsett deretter 6 kopper is til denne blandingen og la den avkjøles. Plasser brystet inni denne saltlaken og dekk den.

La den stå i kjøleskapet over natten.

Ta brystet ut av kjøleskapet og tørk det. I en liten bolle, tilsett ingrediensene til ruben. Krydre brystet med rub-blandingen.

Forvarm røykeren til 121 °C (250 °F).

Plasser brystet inni røykeren, fetthetten ned, og røyk den i 3 timer. Du kan bruke mesquite bisquettes til denne.

Etter 3 timer, ta brystet ut, pakk det inn i folie og ta det tilbake i røykemaskinen, øke temperaturen til 275 °F (135 °C). Kok den i ytterligere 3 timer eller til den når en indre temperatur på 204 °F (96 °C).

Fjern deretter folien og legg den tilbake på røykemaskinen i ytterligere 30 minutter.

Ta den ut av røykemaskinen og la den hvile i ca 15 minutter før servering.

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now