How To Make Brined Smoked Beef Brisket
This smoked brisket has a few secrets: it is brined, generously seasoned with lots of spices, and smoked low and slow to perfection.
Ingredients
5 til 7 lb flatkuttet bryst
½ kopp kosher salt
1 kopp brunt sukker
For ruben:
2 ss salt
3 ss nyknekket sort pepper
2 ss chilipulver
2 ss hvitløkspulver
2 ts løkpulver
2 ts kajennepepper
Preparation
Begynn å løse opp salt og sukker i 6 liter kokende vann. Tilsett deretter 6 kopper is til denne blandingen og la den avkjøles. Plasser brystet inni denne saltlaken og dekk den.
La den stå i kjøleskapet over natten.
Ta brystet ut av kjøleskapet og tørk det. I en liten bolle, tilsett ingrediensene til ruben. Krydre brystet med rub-blandingen.
Forvarm røykeren til 121 °C (250 °F).
Plasser brystet inni røykeren, fetthetten ned, og røyk den i 3 timer. Du kan bruke mesquite bisquettes til denne.
Etter 3 timer, ta brystet ut, pakk det inn i folie og ta det tilbake i røykemaskinen, øke temperaturen til 275 °F (135 °C). Kok den i ytterligere 3 timer eller til den når en indre temperatur på 204 °F (96 °C).
Fjern deretter folien og legg den tilbake på røykemaskinen i ytterligere 30 minutter.
Ta den ut av røykemaskinen og la den hvile i ca 15 minutter før servering.
Mesquite
Tre
Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.
Shop Now