How To Make Sunday Beef Roast

Hvordan lage Søndagstek



En klassisk søndags oksestekoppskrift! Røkt lavt og tregt for en flott helgefamiliesamling.

Ingredients

3 til 3 ½ lb biff topp rund, bakdel eller mørbradstek

2 kopper oksebuljong

1 stor russetpotet, skrelt og kuttet i biter

2 gulrøtter, skrelles og kuttes i biter

2 stangselleri, kuttet i biter

2 timiankvister

1 Liten løk, kuttet i biter

3 ss ekstra virgin olivenolje

Gni:

3 ss hvitløkspulver

2 ss salt

2 ss malt svart pepper

1 ts chilipulver

½ ts spisskummen

Preparation

Gni steken på alle sider med olivenolje og legg i en stekepanne med fettsiden opp.

Bland rub-ingrediensene i en liten bolle. Krydre kjøttet godt med denne blandingen og hell oksebuljongen i bunnen av kjelen.

Still inn røyketemperaturen til 320 °F (160 °C) og forvarm den. Stek steken i 40 til 50 minutter eller til utsiden er svidd. Du kan bruke hickory bisquettes til denne oppskriften.

Reduser temperaturen til 225 °F (107 °C). Tilsett grønnsakene og timianen i buljongen, dekk til med folie og fortsett å steke i ca. 2 til 3 timer, eller til kjøttets innvendige temperatur når 135 °F (57 °C) for medium-rare.

Ta ut av røykeren og la den hvile i 10 minutter før servering.

Hickory
Tre

Hickory Bisquettes for Bradley Smokers

Den sterke og søte smaken av Hickory Bisquettes gjør den til en av de mer populære treslagene for røyking, og passer spesielt godt sammen med fjærfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt, vannfugler, nøtter og ost.

Shop Now