Smoked Steak Medallions

Røkt Biff Medaljoner



Hvordan lage røkt biffmedaljonger. I denne videoen røyker Joe noen røkt biffmedaljonger, en av de mest ømme kjøttet du noen gang vil smake på. Hold deg rundt helt til slutt for å se hvordan dette viser seg.

Ingredients

Filet mignon

Bacon

¼ tomme tykt stykke blåmuggost

¼ tomme tykt stykke pære

Salt

Redusert balsamico

Whisky Oak Bisquettes

Preparation

Ta baconet og pakk det rundt medaljongen, pass på at endene på baconet overlapper hverandre.

Stikk den inni medaljongen og baconet med et spyd slik at det henger sammen.

Dryss kosher salt på medaljongen din på bacon på begge sider. Sett den tilbake i kjøleskapet for avkjøling i 1,5 time.

Når de er avkjølt, legg dem i røykemaskinen. Sett temperaturen til 150ºF (65ºC), kok i 2 timer og røyk i 1 time og 40 minutter.

Trekk dem ut av røykemaskinen, legg dem på grillen og la dem grille i 4 minutter på hver side. Legg et stykke blåmuggost og pære oppå dem i 2-3 minutter. Drypp medaljongen din i redusert balsamico og nyt!

Oppskrift av: Smokin' with Joe - Video

Whisky
Eik

Whisky Oak Bisquettes for Bradley Smokers

Spesielt laget for å tilføre en distinkt smak til enhver rett. Passer godt til rødt kjøtt, svinekjøtt, fisk (spesielt laks) og tungt vilt.

Shop Now