Mesquite Smoked BBQ Beef Ribs Recipe

Mesquite røkt BBQ Beef Ribs



Sjansen er stor for at du har sett mange svinekjøttoppskrifter her. Mindre populære, storfekjøtt ribbeina er større og krever en lav og langsom forberedelse. Denne oppskriften vil imidlertid ta deg bare 3 timer med røyking og vil vise seg å være bra.

Ingredients

1 rist midtkuttet biffribbe

2 ss paprika

2 ss hvitt sukker

1 ss salt

1 ss chilipulver

1 ss hvitløkspulver

1 ½ ts tørr sennep

1 ts malt svart pepper

1 ts kajennepepper

1 ts malt spisskummen

1 kopp BBQ saus

Preparation

Bland sammen krydder og sukker for å lage krydderblandingen.

Skrell membranen av baksiden av ribberisten. Gni sjenerøst krydderblandingen over hele ribba. Sett i kjøleskapet i 2-3 timer.

Sett røykeren til 225°F med Mesquite-smaksbisquetter.

Plasser ribbene i røykeovnen og røyk i 3 timer, eller til den indre temperaturen på ribbene er 190 °F.

Ta ribba ut av røykemaskinen og belegg ribba sjenerøst med BBQ-saus.

La dem hvile i 10 minutter før de skjæres og serveres.

Av: Steve Cylka

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now