Mesquite Slow Smoked Pot Roast

Mesquite sakte røkt Gryte stek Oppskrift



Gjør deg klar for en smakfull middag med denne røkt ribbestekoppskriften. Gnatt med en deilig blanding av krydder, røkt med mesquite bisquetter, og servert som en gryte stek med grønnsaker og poteter, er denne retten sikkert å være en publikum.

Ingredients

1,5 kg (3 lb) beinfri kryssribbestek

3 til 4 hvitløksfedd i skiver

Gni:

For å forberede gni, bland 60 ml (¼ c) paprika, 30 ml ( c) malt svart pepper, 125 ml (½ c) salt og sukker. Tilsett deretter chilipulver, hvitløkspulver, løkpulver, tørket malt timian og tørket malt salvie, 30 ml (2 ss) hver og 10 ml (2 ts) cayennepepper.

Preparation

Kvelden før du serverer steken, kombinerer du tørre ingrediensene i en liten bolle.

Legg hvitløksskiver i kjøttet.

Gni kjøtt over det hele med tørr rub.

Legg i en plastpose og avkjøl natten over.

Ta kjøttet ut av kjøleskapet og la det stå i ca 45 minutter.

Røykemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellom 95°C og 105°C (200°F og 220°F).

Ha kjøttet over på en røykstativ og legg i røykemaskinen. Ved å bruke Mesquite-smaksbisketter, røyk/stek kjøttet i ca. 4 til 6 timer.

Å servere:

Server som grytestekmiddag med grønnsaker, poteter og sylteagurk.

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now