alt="Montreal Smoked Brisket Sandwich Recipe"

Montreal røykte BRISKET SANDWICH OppskriftDet er ingenting som en solid kjøttsandwich for å tilfredsstille sulteklangene dine. Og Montreal røkt kjøtt er en av de beste!

Så uansett om du er en Philly Cheesesteak, Southern Pulled Pork eller Pastrami Lover, har vi en oppskrift som får deg til å bli forelsket i kjøttsandwicher igjen. Og med en side av hjerte-stoppende poutine, pokker, kan du til og med ha lyst til å flytte til Montreal for å få den virkelige avtalen!

Ingredients

Denne oppskriften krever 2,7 kg (6 lb) utrimmet bryst.

The Rub:

20 ml (4 ts) pepperkorn

20 Ml (4 ts) fennikelfrø

10 ml (2 ts) sennepsfrø

15 Ml (1 ss) korianderfrø

15 Ml (1 ss) spisskummen frø

30 Ml (2 ss) sellerifrø

4 Allehånde bær

30 ml (2 ss) paprika

4 fedd hvitløk - finhakket

60 Ml (4 ss) brunt sukker - valgfritt

30 ml (2 ss) kosher salt

Preparation

Forberedelse:

Rist krydderne (pepperkorn, frø, allehånde bær) i en sautépanne i ca 5-7 minutter på middels varme, eller til de dufter. Tilsett deretter de resterende ingrediensene.

Gni halvparten av blandingen på alle sider av brystet. Dekk til og la stå i kjøleskap over natten for å la smakene trene seg inn i kjøttet.

Røykemetode:

Fjern brisket fra kjøleskapet og forvarm Bradley Smoker til 105°C (220°F) med den smakstilsatte bisquetten som passer deg. Vi anbefaler Mesquite.

Legg brystet i en stekepanne og tilsett 236 ml (1 kopp) rødvin i bunnen av pannen.

Det er på tide å sette denne slemme gutten inn i røyken! Røyk i 5 timer.

Trekk brystet ut av røyken og påfør resterende krydderblanding. Dekk tett med kraftig aluminiumsfolie og sett i ovnen ved 105°C (220°F). Kok i ytterligere 3 timer eller til den indre temperaturen når 90°C (195°F).

Når brystet er ferdig stekt, fjern det fra pannen og pakk det godt inn i aluminiumsfolie og FTC til lunsj eller middag.

Server høye biter av røkt brisket mellom to skiver lett ristet rugbrød, med fullkornssennep. Legg til en dill pickle ved siden av, og du er i himmelen!

Mesquite
Tre

Mesquite Bisquettes for Bradley Smokers

Som den sterkeste av røykeskogen, komplementerer den rikt kjøtt som biff, and og lam perfekt med sin sterkere, litt søtere og mer delikate enn Hickory-smak.

Shop Now