Hakket BRISKET SANDWICH Oppskrift
Unn deg de munnvannende smakene til en perfekt røkt brisket med denne oppskriften! Denne saftige brisket er belagt med en hjemmelaget BBQ-gni og røkt til perfeksjon ved hjelp av en Bradley-røyker.
Ingredients
1 (10) Lb brisket
1 ss salt
1 ss svart pepper
1 ss hvitløkspulver
1 ss løkpulver
1 ss Chipotle chilipulver
1 ss hvitt sukker
1 ss brunt sukker
Valgfri butikkkjøpt anbefaling brisket rub: Dirty Dalmatian Bark Builder Beef Rub.
4 ss eplejuice
Hamburgerboller
Utstyr som brukes:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker sammenleggbart bord
Bradley Smoker non-stick silikonmatter
Bradley Smoker verktøy
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Innstillinger:
Tre: Hunter's Blend
Temperatur: 226ºF
Røyktimer: 360 minutter eller 6 timer
Timer: 600 minutter eller 10 timer
Preparation
Skyll og tørk brystet.
Skjær av fetthetten, la det være igjen omtrent ¼ tomme fett og skjær bort overflødig fett på brystet. Sørg for å fjerne det sølvaktige skinnet fra undersiden av kjøttet.
Still inn Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.
Mens røykeren varmes opp, påfør grillen. Bland følgende i en bolle: salt, sort pepper, hvitløkspulver, løkpulver, chipotle chilipulver, hvitt sukker, brunt sukker. Pass på å legge et tungt lag med gni på brystet.
På tide å legge brystet inn i røyken. Pass på å sette inn kjøtttermometeret i den tykkeste delen av kjøttet.
Røyk på 226ºF (107,8ºC). til brystets indre temperatur når 160ºF (71,1ºC). Avhengig av størrelsen på brystet kan det ta alt fra 6-8 timer.
På tide å fjerne brystet fra røykeren og pakke inn i folie. Tilsett 3-4 ss eplejuice i folien og dekk godt. Legg brystet tilbake i røyken.
Stek brystet til innvendig temperatur når 190 graderºF. (87,8ºC), vanligvis ytterligere 2 timer.
Fjern brystet fra røykemaskinen og legg den på et skjærebrett. Pass på å la brystet ligge pakket inn i folien i ca 25-35 minutter.
Skjær brystet mot kornet i skiver.
Nyt!
Oppskrift av Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa
Hunters
Blanding
Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.
Shop Now