Chopped Brisket Sandwich Recipe

Hakket BRISKET SANDWICH Oppskrift



Unn deg de munnvannende smakene til en perfekt røkt brisket med denne oppskriften! Denne saftige brisket er belagt med en hjemmelaget BBQ-gni og røkt til perfeksjon ved hjelp av en Bradley-røyker.

Ingredients

1 (10) Lb brisket

1 ss salt

1 ss svart pepper

1 ss hvitløkspulver

1 ss løkpulver

1 ss Chipotle chilipulver

1 ss hvitt sukker

1 ss brunt sukker

Valgfri butikkkjøpt anbefaling brisket rub: Dirty Dalmatian Bark Builder Beef Rub.

4 ss eplejuice

Hamburgerboller

Utstyr som brukes:

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker sammenleggbart bord

Bradley Smoker non-stick silikonmatter

Bradley Smoker verktøy

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Innstillinger:

Tre: Hunter's Blend

Temperatur: 226ºF

Røyktimer: 360 minutter eller 6 timer

Timer: 600 minutter eller 10 timer

Preparation

Skyll og tørk brystet.

Skjær av fetthetten, la det være igjen omtrent ¼ tomme fett og skjær bort overflødig fett på brystet. Sørg for å fjerne det sølvaktige skinnet fra undersiden av kjøttet.

Still inn Bradley Smoker til innstillingene ovenfor.

Mens røykeren varmes opp, påfør grillen. Bland følgende i en bolle: salt, sort pepper, hvitløkspulver, løkpulver, chipotle chilipulver, hvitt sukker, brunt sukker. Pass på å legge et tungt lag med gni på brystet.

På tide å legge brystet inn i røyken. Pass på å sette inn kjøtttermometeret i den tykkeste delen av kjøttet.

Røyk på 226ºF (107,8ºC). til brystets indre temperatur når 160ºF (71,1ºC). Avhengig av størrelsen på brystet kan det ta alt fra 6-8 timer.

På tide å fjerne brystet fra røykeren og pakke inn i folie. Tilsett 3-4 ss eplejuice i folien og dekk godt. Legg brystet tilbake i røyken.

Stek brystet til innvendig temperatur når 190 graderºF. (87,8ºC), vanligvis ytterligere 2 timer.

Fjern brystet fra røykemaskinen og legg den på et skjærebrett. Pass på å la brystet ligge pakket inn i folien i ca 25-35 minutter.

Skjær brystet mot kornet i skiver.

Nyt!

Oppskrift av Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa

Hunters
Blanding

Hunters Blend Bisquettes for Bradley Smoker

Infundert rosmarin, timian og sort pepper med vårt lønnetre-bisquettepar med viltkjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.

Shop Now